13 okt MØTER OILERS BORTE

Mens gutta sitter på flyet til Stavanger for å gjøre seg klare til møte med Stavanger Oilers i DNB Arena, ser vi litt på  er rundens motstander. Det er rundens toppoppgjør, og det i en arena hvor våre gutter ble historiske som det første laget som har vunnet uten at Oilers har greid å score mål. På lørdag er det ett år siden det skjedde, og da er det vel passende at gutta gjentar dette i kveld?

Anders Bastiansen med ett mål og en assist i kveld

Anders Bastiansen

– Vi spiller mot et lag som har større vilje og vi taper fortjent. Spillerne må gå i dueller og ofre seg og det var de ikke interessert i, sa den gang Oilers-trener, Petter Thoresen, til TV 2 etter at tapet var et faktum. Anders Bastiansen var mannen som satte inn vårt, og kampens, eneste mål, og nettopp Basse vil nok bli en sentral spiller for oss også i kveld. Han topper den interne poeng-statistikken med 13 poeng, etter 4 mål og 9 assister, men må se tre Stavanger Oilers spillere foran seg på GET-ligaens poengstatistikk.

 

SOARES TOPPER

På toppen av poengstatistikken finner vi Josh Soares med 17 poeng. Han har rett nok bare scoret to, men har hele 15 assister så langt. På delt andreplass finner vi Dan Kissel og ny-signeringen, Mark Van Guilder, begge med 14 poeng. Flest mål er det Markus Søberg og Tommy Kristiansen som har, og begge har notert seg for åtte mål hittil denne sesongen.

Ikke overraskende topper Oilers også tabellen etter ni spilte kamper, og så langt er det bare Vålerengen som har greid å tukte oljelaget etter å ha vunnet 2-1 på Jordal. Mange vil huske at vi møtte Stavanger allerede i første serierunde hjemme i Askerhallen, hvor gutta viste enorm lagmoral ved å komme tilbake etter å ha ligget under 0-4! Dessverre tok Oilers to av poengene etter å ha vunnet på straffer, men straffer blir ofte litt “bingo”. Det kan også nevnes at Stavanger ledet både 3-0 og 4-1 mot Lørenskog, men laget slapp Lørenskog inn i kampen som til slutt endte med knepen 5-4 seier sist lørdag.

 

Torstein Nordrum

Torstein Nordrum må trolig stå over kveldens oppgjør

 

FRISK-KJENNINGER

På vårt lag er det ingen som har spilt for Stavanger Oilers, mens vi finner tre på hjemmelaget som har vært heldige og spilt i Frisk-drakt. Det er nestoren CDA, Christian Dahl-Andersen, som er tilbake etter skade, og de unge herrene Henrik Medhus, Anders Tangen Henriksen og Robin Haglund Mathisen, som alle gikk på NTG i sin tid (Robin fikk ingen A-lags kamper for Frisk).

 

TETT KAMPPROGRAM

Kampene kommer tett for gutta fremover, og i løpet av det som gjenstår av oktober skal de spille syv kamper. Fem av disse er bortekamper, og første utfordringen er altså i DNB Arena i kveld.

Vi minner om at pucken droppes klokken 18.00, og ønsker gutta lykke til!

 

Følg oss på Facebook og Twitter for oppdatering av kampen underveis.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer