07 mar NÅ STARTER MOROA

Seriespillet er unnagjort, og endelig kan vi begynne på det alle hockeyinteresserte har ventet på: Sluttspillet!

Det er nå moroa starter. Den nervepirrende tiden av sesongen hvor kampene kommer annenhver dag, og et helt eget spill vises på isen: Sluttspillshockey!

I fjor kom Lillehammer helt til finalerunden, hvor de tapte mot nabo Storhamar. Da hadde de slått ut Vålerengen (4-1) og Sparta (4-0) på veien til finalen.

Sesongen før tapte de 4 – 1 i kamper mot nettopp oss i semifinalene, etter at de slo ut Lørenskog i kvartfinalene.

 

JEVNE OPPGJØR

Under årets sesong har vi møtt Lillehammer seks ganger, og det har blitt tre seire til hvert av lagene. Det startet med kamp i Kristins Hall 13. september, hvor våre helter dro hjem med 5-2 seier i bagen. Lillehammer slo imidlertid tilbake 4. oktober, og vant 4-3 i Askerhallen. 30. oktober vant de igjen, denne gangen 5-2 hjemme, mens det 4. desember ble skrevet historie i Askerhallen. Gjestene ledet med hele fire mål etter at de første 20 minuttene var spilt, men vi kom tilbake og vant til slutt 5-4 etter tre perioder i en kamp hvor Anders Bastiansen scoret både vårt første og siste mål.

8. januar vant Lillehammer med de samme sifrene, 5-4, hjemme i Kristins Hall, mens vi vant 4-3 hjemme i Askerhallen etter hat-trick av Viktor Granholm.

 

På formtabellen finner vi Lillehammer på 5. plassen sett over de 10 siste kampene, mens vi innehar 3. plassen. Det skiller imidlertid kun ett poeng mellom oss, og ser vi kun på de siste 5 kampene ligger begge lagene likt med 9 poeng.

 

32824876474_2314b6a3dd_c

Kan vi håpe på full Askerhall på lørdag? Her fra semifinalene mot Lillehammer i 2017-sesongen.

FORVENTER TETTE OPPGJØR

– Det blir beintøft å møte Lillehammer, sa Janna etter at det var klart at vi skulle møte Lillehammer.

– Det er to gode lag, og Lillehammer er ikke så mye dårligere enn Stavanger. Vi forventet vel mest Lillehammer, for vi har hatt noen tøffe oppgjør mot Stavanger. Det blir uansett knalltøffe oppgjør, og vi har 3-3 mot Lillehammer i år så det kan fort bli kamper hvor det blir ett-måls kamper som avgjør – og det kan fort gå til syv kamper. Vi må uansett dra til Lillehammer med en annen innstilling enn i dag og prøve å ta det første stikket.

Hva Lillehammer tenker om kveldens oppgjør kan man lese om her.

 

33538636911_9795e2f18f_c

Fra semifinalene mot Lillehammer i 2017

Kommentarer

kommentarer