02 des NEDTUR I STJERNEHALLEN

Vi hadde tro på at gutta skulle reise seg mot Stjernen i kveldens borteoppgjør, et Stjernen-lag som til tross for at de ligger på plassen bak oss på tabellen er “et hav” bak oss poengmessig. Det skulle bli et jevnt oppgjør, men egne feil av våre ble avgjørende for kampen.

STOLPE UT

Allerede etter et par minutters spill kom vår ny-signering, Victor Björkung til en kjempesjanse alene mot Stjernen-keeper, men pucken smeller i metallet bak Berg. Gutta kjemper bra i eget forsvar, men klarer ikke å demme opp for skuddet fra Stjernens Philip Hansen som banker inn pucken bak Nicklas Dahlberg. Da var det gått 8.43 av kampen, og det skulle gå ytterligere snaue 10 minutter før utligningen kom. Bovim finner Viktor Granholm som sklir greit forbi Stjernen-forsvaret, og finner åpningen bak en ellers god Sander Berg.

1-1 sto seg ut perioden, men det tok bare snaue fire minutter av midtperioden før vi gjør feil i midtsonen, og 18 år gamle Jonathan Hermansson kan snappe pucken og gjør ingen feil alene mot Nicklas. Dermed må vi igjen kjempe i oppoverbakke, og får utover i perioden noen tvilsomme utvisninger som ikke gjør saken noe enklere.

Bedre blir det heller ikke når vi i egen sone gjør personlige feil som gjør at vertene relativt enkelt kan sette inn 3-1, og med bare fire minutter igjen av kampen kunne hjemmelaget “surfe” inn til en for dem etterlengtet seier – deres andre på de siste 11 kampene.

Vi for vår del må jobbe videre for å finne frem til seiersresepten, og satser på å snu det allerede førstkommende tirsdag. Da kommer Lillehammer på besøk til Askerhallen. Det er laget som per i dag innehar 4. plassen på tabellen, og har en luke på 10 poeng ned til oss. Nå håper vi at vårt hjemmepublikum møter opp og støtter oss fra tribunen!