15 okt NEDTUR PÅ HJEMMEIS

ASKERHALLEN: Foran et for sesongen rekordstort hjemmepublikum fikk de fremmøtte se en forrykende første periode hvor vi vant skuddstatistikken med hele 21 – 5, men det sto likevel bare 1-0 på resultattavla. Det hadde vært en kanonade mot Søberg, men 24-åringen “sto på hodet” og tok alt utenom Garry Nunns mål som kom etter halvspilt periode i spill 5 mot 3. Dessverre var det ikke Garrys scoring som kom i fokus, men en hodeløs takling bakfra utført av en spiller vi har hatt dårlig erfaring med tidligere, Martin Lauman Ylven, som gjorde at både han og offeret, Alex Wall, måtte forlate isen. Mye tyder på at Alex kan bli nok en spiller på en allerede lang skadeliste, noe som er dårlig nytt for trener, Sune Bergman.

3V5A3257v1

TJ Foster ble kåret til vår bestemann

– Det blir mye spilletid på få spillere, noe det har blitt de siste kampene. Vi har jo to spillere ute med hjernerystelse fra før av, så hvis Alex har fått det så blir han nummer tre på listen. Og det er bra spillere som vi har ute med skader, så det merker man naturligvis.

Om kampen sier Sune:

– Vi skulle scoret flere mål i første periode. I andre og tredje periode spilte vi dårlig, med dårlig pasningsspill og dårlig intensitet. Det var rett og slett for mange som ikke kom opp på bra nok nivå. Men det er sånn som skjer når man spiller 45 kamper. Vi har som sagt mange ute med skader, så det har vel blitt litt vel mye spilletid på enkelte over en lengre tid. Men vi får lære av dette og komme sterkere tilbake torsdag.

TERNINGKAST?

– Nei, det blir en 2-er. En bra første periode reddet 2-eren, sier Sune.

Terningkast 2Da er det bare å legge dette tapet bak oss, brette opp ermene og slå solid tilbake på torsdag hvor vi møter Lørenskog borte. Vår bestemann ble TJ Foster, men selv sier TJ at dette er en kamp det gjelder å glemme fort.

– Ingen minnerik kamp, nei, sier en skuffet TJ.

 

INNMELDT TIL PLAYERS SAFETY

Etter kampslutt bekrefter leder i Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, at klubben har meldt inn Ylvens takling av Alex Wall til Players Safety.

– Vi har sendt saken inn til Players Safety, og venter svar i løpet av morgendagen. Må innrømme at jeg finner det svært merkelig at dommerne kun dømte liten disp på denne taklingen, sier Nicolay Sørensen i en kommentar nå i kveld.

Mandag formiddag har vi fått bekreftet at Players Safety har sendt saken videre til DISU.

 

Kommentarer

kommentarer