26 nov NEDTUR PÅ HAMAR

CC AMFI: På Hamar skulle vertene ta farvel med Patrick Thoresen, og vi for vår del skulle se om det var mulig å fortsette på vinnersporet etter sudden-seieren mot Lørenskog.

 

OPPOVERBAKKE

Det begynte i oppoverbakke for våre helter på Hamar nå i kveld, for det gikk bare snaue syv minutter av kampen før hjemmelaget hadde scoret to mål. Nå må det innvendes at 2-0 målet aldri burde vært godkjent, ettersom Storhamar burde fått en utvisning for interference – men det var altså ikke dommerne enige i. Gutta kjempet seg inn i kampen igjen, og etter 8.50 hadde Garry Nunn skapt spenning i kampen igjen da han reduserte til 2-1. Assist var ved TJ Foster og Anders Bastiansen. Vi tok over spillet i siste halvdel av første periode, men greide ikke å overliste hjemmelagets keeper. Skuddstatistikken viste 9-8 i favør hjemmelaget.

 

B53C9DDB-8AD8-40D8-9CC9-FFE8DBED7A99

TJ Foster scoret utligningsmålet

 

UTLIGNET

Forrige gang vi møtte Storhamar i CC Amfi ledet hjemmelaget 2-0 etter første periode, og det var på ingen måte et slagent mannskap som på stillingen 2-1 kom på isen i andre periode. Og perioden var kun drøye 4 minutter gammel da TJ kjempet tilbake pucken bak Storhamar-målet, og på retur fra keeper-skøyta satte TJ inn utligningsmålet. Gutta fortsatte å sette press på Storhamar, som også valgte å ta time-out – men vi greide ikke å omsette sjansene våre i mål. Dessverre gjorde det at hjemmelaget kunne komme på noen farlige overganger, og på noe som i utgangspunktet så ufarlig ut for vår del, greide Martin Rønnild igjen å overliste både forsvar og Dahlberg – og mot spillets gang gikk hjemmelaget igjen i føringen. Det så ut til at hjemmelaget var fornøyde med stillingen 3-2 da det gikk mot andre pause, men da det gjensto 45 sekunder av perioden kom vertene igjen på en overgang som vårt forsvar ikke greide å avverge. Dermed ble det igjen en 2-måls ledelse til hjemmelaget, og motbakken så brattere ut enn vi skulle ønske etter to perioder. Vi vinner skuddstatistikken 14-6, men slipper altså inn to mål på seks skudd.

 

1574B57F-FD71-4AEE-95AD-36CD67043EC6

Sune gir instrukser til gutta

 

LEKKER FORTSATT BAKOVER

Tredje periode startet med boxplay for vår del, men gutta greide å ri av det undertallet. Vi har godt press på hjemmelaget, men igjen er det et svakt forsvarsspill som feller våre gutter. Vi taper droppen i midtsonen, Storhamar stormer inn i vår sone og nyervervelsen Johs Nicholls kan score sitt andre mål for kampen. Når så Petter Kristiansen pådrar seg en utvisning for slashing i offensiv sone er det nok et greit bilde på frustrasjonen som gutta åpenbart har om dagen. I tillegg får Lystad Jacobsen en 2-minutter for hekting minuttet etter da Curran kommer gjennom mot Nicklas, og vi får spille 3 mot 5 i halvannet minutt. Hjemmelaget utnytter dette og øker til 6-2 mens vi har nok en avventende utvisning. Mye frustrasjon hos gutta, og også Garry Nunn prater på seg en 10 minutters utvisning da det gjenstår drøye 9 minutter av 3. periode. Det ender til slutt med 7-2 seier til serieleder Storhamar, etter at Martin Rønnild pirker inn sin tredje scoring for kampen med kun 0.1 igjen på klokka. Dermed uteble oppturen for våre helter, og avstanden opp til Storhamar på tabelltoppen er nå på hele 13 poeng.

Det er mye å ta tak i for gutta når det gjelder det defensive spillet, men vi håper og tror at de vil grave seg opp av denne “dumpa” i kampene som kommer.

TJ Foster ble kåret til vår bestemann, mens debutanten Nicholls ble hjemmelagets bestemann.

 

B60EDD0E-E650-47CF-A086-242C2F22502F

Det ble til slutt syv pucker som Dahlberg måtte plukke ut av eget bur

 

– OPP I RINGA!

Torsdag venter Sparta på oss hjemme i Sparta Amfi. De måtte ha sudden for å slå Lørenskog i kveld, og det er alltid vanskelig å møte Sparta i deres hjemmearena. Så gutta må opp i ringa og få tilbake “god-følelsen”, for de holdt lenge følge med Storhamar i kveld. Å slippe inn syv mål vil sjelden føre til seier i ishockey, noe vi nok en gang dessverre må erkjenne. Men vi gir oss aldri, og regner med at gutta kommer til å “blø for drakta” i kampene som kommer!

Kommentarer

kommentarer