17 jan NESTE KAMP: STORHAMAR OG “DAMENES AFTEN”

Lørdag er det duket for oppgjør mellom nummer to og nummer fire på tabellen, og mellom fjorårets finalister. Vi behøver vel ikke å minne noen om hvordan akkurat dét endte…. Når det er sagt så glemmer vi selvsagt ikke at laget fra Innlandet har trukket det lengste strået i to av tre oppgjør oss i mellom denne sesongen, for selv om vi vant den første kampen 3-1 i CC Amfi, så har Storhamar vunnet 4-2 i Askerhallen og 4-1 hjemme i CC Amfi.

 

POENGPLUKKERNE VÅRE

En som kan “slå seg på brøstet” når det gjelder kampene mot Storhamar, er Viktor Granholm. Han scoret det første målet i 3-1 seieren, og hadde assist på begge målene som Endre Medby scoret i de to neste oppgjørene. En annen som også kan si seg greit fornøyd er tidligere Storhamar-spiller, Mikael Dokken, som både hadde mål og assist i det første oppgjøret, og noterte seg også for en assist på målet som ble scoret av en annen med fortid i gult og blått, Fredrik Lystad Jacobsen.

Hampus Gustafsson Foto: Finn Eriksen

Hampus Gustafsson Foto: Finn Eriksen

Vi kommer heller ikke unna mannen med gullhjelm, som også har spilt på laget fra Mjøsas bredd. For Hampus Gustafsson, som klinket til med to mål mot MS og to poeng mot Sparta torsdag med ett mål og én assist, topper fortsatt poengligaen internt blant våre med sine 36 poeng (19 mål og 17 assist). Like bak følger imidlertid Alex Lavoie som hadde en finger med i alle tre målene som ble scoret mot Sparta, og med 35 poeng (9 mål og 26 assist) har han fortsatt heng på Hampus i kampen om å bli beste poengplukker. Kaptein Bastiansen noterte seg for tre poeng mot MS, og hadde ytterligere én assist mot Sparta, og er med det oppe i 31 poeng (9+22). Ikke verst for en som er inne i sitt 40. år!

Vi får sterke oppfordringer om å fortsette og ta med +/- statistikken, og nevner derfor gjerne igjen at Max Krogdahl fortsatt topper denne med +14, tre bedre enn Mikael Dokken.

Til slutt er det burvokternes tur, og helten fra Sparta-kampen, Nicklas Dahlberg, har hittil notert seg for en redningsprosent på 91,6% etter snart 1600 minutter på is. Etter to shut-outs mot Vålerengen i romjulen, har Nicklas notert seg for henholdsvis 93,9% mot MS, og 94,9% mot Sparta. Keeper-kollega Fayen Vestavik står med en redningsprosent på 88,7% etter 8 kamper.

 

CA40F37B-83B6-4EC6-8A9E-F735168ED8A5

DAMENES AFTEN

Lørdag er det damene som står i sentrum utenfor isen, og det hele starter med arrangemetn i Asker Kulturhus klokken 14.00 med vinkurs, kanapéer og trendbehandling fra HUD Asker. Deretter setter damene kursen for Askerhallen hvor de får VIP-behandling – alt i regi av SpareBank1 Østlandet. For alle damene som ikke har meldt seg på dette arrangementet er det gratis inngang i Askerhallen, hvor det blant annet blir roser å få.

Har du ikke fått kjøpt billett til arrangementet? Det er fortsatt 3 BILLETTER IGJEN – og de kan kjøpes her!

Selv om damene står i fokus utenfor isen, så er SELVSAGT alle menn også velkommen på kamp!

 

Velkommen!

 

Kommentarer

kommentarer