15 mai NETTVERKET PÅ JUBILEUMSTUR

De siste sesongene har klubben prestert godt på isen, med både NM sølv og semifinaleplass som fasit, og på markedssiden har sesongen 2017/2018 på mange måter vært den beste sesongen i klubbens historie: Klubben rundet for første gang 100 samarbeidspartnere og oppnådde rekordomsetning i sponsorinntekter. Med dette i bagasjen dro partnernettverket i forrige måned til fantastiske Strømstad Spa & Resort i Sverige på klubbens årlige nettverkstur. En 5 års jubileumstur hvor mer enn 90 gjester deltok.

Tekst: Fredrick Bråten Haugland og Mette Sørensen
Foto: Thea Amanda Loktu, Mette Sørensen & Fredrick Bråten Haugland

20180417_195109

 

Sammen med Festus Event har klubbens markedsavdeling planlagt denne jubileumsturen siden i fjor. Klubben skal være en foregangsklubb når det gjelder gode møteplasser, så hvorfor ikke starte i Asker når vi skal på tur? Med samkjøring i flotte biler levert av vår Gullpartner Bertel O. Steen Asker og Bærum så blir jo rammen for relasjonsbygging noe helt spesielt.

 

FURUHOLMEN HAFSBAD
Første del av programmet var en båttur ut til Furholmen Hafsbad hvor det ble servert deilig grillbuffet. Det lokale vertskapet fikk fortelle litt om havsbadets historie (som faktisk er Sveriges eldste!) og styreleder i Frisk Asker Øystein Hærem ønsket alle velkommen.

DSC_0270Dagen etter var det duket for B2B og nettverk, hvor klubbens daglige leder Ole Gerhard Haug startet med en liten refleksjon over klubbens historie de siste årene: Haug roste klubbens samarbeidspartnere for at de sammen med klubben har bidratt til den veksten vi har vært vitne til. For seks år siden var vi langt nede, og det er derfor stort å stå her i dag og se et rekordstort antall deltakere på denne jubileumsturen, uttalte Haug.

 

DSC_0318

MADS HADLER
Da alle forventet et næringsrettet foredrag fra HR og Kommunikasjonsansvarlig i SAS, så ble de i stedet vitne til et fyrverkeri av et show: Innleid fra Festus Event ankom Mads Hadler, for anledningen i skjult teater som Ola G. Kroghsæther, en tidligere purser fra SAS. Mads sitt humoristiske foredrag satt standarden for dagen, og fikk deltakerne til å le av dagliglivets betraktninger. Det var ikke bare humoristisk, for undertonen i Mads sitt foredrag var rettet mot B2B og måten vi kommuniserer med hverandre.

Etter Mads Hadler sitt show var det klart for klubbens markedssjef som redegjorde for «Rikets Tilstand» med økonomi, nye fremtidsutsikter, sponsormarkedet og ny arena som de viktigste høydepunktene.

DSC_0321

 

Gjestene var ikke ferdig med å le, for dagens andre overraskelse fra Festus Event var Håkan Berg sitt alias Kent Søderstrøm fra Sverige som kom opp på scenen for å fortelle forsamlingen om hvordan man virkelig skal kunne lykkes med salg. Det ble et forrykende show hvor alle klisjeer innenfor salg ble analysert og gjennomgått, og kanskje våre partnere fikk noen geniale gode tips? (eller nei, la oss ikke håpe det) Dagens siste B2B-del var fokusert rundt gruppeoppgaver hvor partnerne analyserte nettverket og satt kursen for videre utvikling.

 

DSC_0374

 

FRISK ASKER AWARDS 2018

Turen ble avsluttet med gallamiddag hvor underholdningen ble ledet av vår svenske venn Håkan Berg, men denne gangen i egen person. Det ble trylleshow, sang, magi og humor, etterfulgt av «Frisk Asker Awards 2018». Frisk Asker gratulerer følgende vinnerne:

– Beste kampsponsor sesongen 2017/2018: Hvalstrandfestivalen

– Beste Supporterbedrift 2017/2018: Wettre Bryggeri

– Beste Stand på Nettverksdagen 2018: Adek, Asker Treningssenter, Bertel O. Steen, Festus Event, HG Media, ProAcc

– Beste nettverksbedrift sesongen 2017/2018: Brunata

 

Brunata awards

 

DSC_0483

DSC_0467

 

Klubben ønsker å rette en ekstra takk til Strømstad Spa & Resort, Festus Event, Bertel O. Steen Asker og Bærum, samt våre sponsorverter som bidro til å gjøre denne jubileumsturen til et høydepunkt i vårt nettverk. Nå gleder vi oss til neste tur som arrangeres våren 2019.

Kommentarer

kommentarer

Tags: