03 feb NETTVERKSDAGEN 2017

Tidenes største markedsarrangement!

Tirsdag denne uken arrangerte Frisk Asker sin årlige Nettverksdag for sine samarbeidspartnere og inviterte gjester, og i tradisjon tro ble den arrangert hos vår samarbeidspartner Quality Hotel Leangkollen. Et rekordoppmøte med hele 140 deltakere gjorde dette til tidenes største markedsarrangement i regi av Frisk Asker – og det er vi stolte av!

32300676510_905788c291_c

Rekordstort oppmøte til årets Nettverksdag!

 

VARIERT INNHOLD

Dagen ga de besøkende et variert innhold med en blanding av foredrag, messe, mingling, relasjonsbygging og møtecup . Målet for dagen var: «Bygg din merkevare, og oppdag potensialet i nettverket til Frisk Asker». Ekstra hyggelig var det at Asker Kommune, Kvinner i Business og Bærum Næringsråd deltok, noe som viser at Frisk Asker har blitt en betydelig nettverksfaktor i vår region.

32300662090_79472a84c1_z

Mingling og relasjonsbygging er viktige ingredienser under Nettverksdagen.

Arrangementet ble åpnet av vår markedssjef Fredrick Bråten Haugland, og så fikk vi høre siste status om ny arena av styreformann Øystein Hærem. Hærem kunne fortelle at den nye ishallen som nå skal bygges og stå ferdig til seriestart 2021/2022, blir det første offentlige-private samarbeidet i Asker Kommune. Klubben er også godt i gang med å planlegge de kommersielle arealene sammen med våre samarbeidspartnere, og dersom din bedrift også ønsker å bidra til å bygge «verdens beste møteplass», så håper vi at du tar kontakt med oss.

Vår første foredragsholder var Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival, og hun tok oss med på en reise på gjennom økonomi og merkevarebygging av skifestivalen. Dette håper vi ga gode innspill til både våre samarbeidspartnere og Frisk Asker som klubb.

 

MESSE OG MØTECUP

Det var deretter tid for arrangementets høydepunkt, nemlig messe og møtecup. På messedelen fikk alle partnere anledning til å vise seg og sin bedrift frem, og ikke minst besøke de andre partnerne for å se hva de har å tilby av varer og tjenester. Her var det også svært mange som ga sine besøkende spennende opplevelser, alt i fra casino og show til testing av 3D-briller, Red Cord push ups og lykkehjul. Møteupen ble avholdt i rolige omgivelser rundt omkring på hotellet, bl.a. i Storstua og i baren.

Arrangementet ble avsluttet av landslagstrener Petter Thoresen som holdt foredraget «sammen er vi sterke» som tok for seg hans tid i Stavanger Oilers og reisen over som trener for landslaget.

31867358123_a1b172b3a9_c

Landslagssjef Petter Thoresen

 

Frisk Asker vil benytte anledningen til å takke vår samarbeidspartner Quality Hotel Leangkollen som lot oss få disponere hele hotellet til dette arrangementet, SpareBank1 og Dressmann som bidro med foredragsholdere, samt våre fantastisk flinke frivillige ved Ivar Arnevig, Gaute Hoberg, Thea Amanda Loktu og Christina Fernandes som gjorde en fantastisk jobb med planlegging, gjennomføring og rigging: uten dere hadde vi ikke kunnet gjennomføre dette arrangementet. Tusen takk!

 

32639019496_46efb750c1_c

 

Kommentarer

kommentarer