02 feb NETTVERKSDAGEN 2019

NETTVERKSDAGEN 2019 – «REGIONENS MØTEPLASS NR.1»

Asker Kulturhus var stedet for den årlige «Nettverksdagen», hvor samarbeidspartnere og inviterte gjester møtes for å skape forretning og bygge nye relasjoner. I år var det rekorddeltakelse med mer enn 300 gjester og over 100 bedrifter tilstede.

Dagen var satt av til messe, foredrag, mingling og møtecup, og det var til tider tettpakket i kulturhusets lokaler. Vi besøkte noen av deltakerne og stilte de spørsmål om hvorfor nettopp de setter av en hel dag for å nettverke sammen med Frisk Asker:

«Dette Norges beste nettverk, uten tvil», sier Markedssjef i Bertel O. Steen, Stian Haug.

«Måten klubben legger opp samlingene på, og ikke minst variasjonen i antallet bedrifter gjør at de spiller Frisk Asker og oss andre i partnernettverket gode», sier Haug. Med disse hyggelige ordene var det klart for åpningsshow inne i teatersalen.

På programmet stod en rekke høydepunkter, med konferansier Erik Wold i spissen (kjent fra bla. NRK), og Erik loste gjestene igjennom et tettpakket program fullt av godbiter. Første godbit var å teste gjestenes Frisk-kunnskap med en aldri så liten Kahoot-quiz. For spørsmålet vi lurte på, var: «Hvor mye kan våre partnere om klubben?» Og her må si at vi er meget imponert, for de fleste klarte å svare på mange vanskelige og historiske spørsmål.

 

frisk-asker-nettverksdag-2019_46024097895_o

 

Først opp på scenen var klubbens styreformann Øystein Hærem og Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, som ble intervjuet om klubbens markedsarbeid og hvordan de ser på samarbeidet med næringslivet. Deretter ble første foredragsholder, Sjur Dagestad, introdusert. Sjur er professor i professor II i innovasjon ved NTNU og har bla jobbet som innovasjonsdirektør/utviklingssjef på Tomra. Sjur holdt et meget humoristisk og inspirerende foredrag om innovasjon og næringsliv, og ga de nok mange av de fremmøtte noe å tenke på når det gjaldt hvordan innovasjon fungerer og hvilke punkter bedriftene bør tenke på.

Deretter var det tid for å besøke messedelen for å skape ny forretning og bygge relasjoner. Det som til vanlig er en stor og åpen foaje med plass til mye, var forvandlet til et tettpakket messeområde, hvor hver eneste kvadratmeter var tatt i bruk: her skulle partnerne virkelig vise seg frem og se nye muligheter. På standen til klubbens siste signering, App Security, treffer vi Cecilie Gjeitnes Sæterstøl og ber om hennes tanker rundt «Nettverksdagen 2019».

«Utrolig bra møter med andre selskaper, og ikke minst gode foredrag som virkelig inspirerer og samtidig er lærerikt», fastslår Sæterstøl.

Etter den viktige møtecupen, hvor partnerne har korte møter med andre bedrifter, var det duket for «Himmeljegerne» og «Frisk Asker Superlag», med Lars-Martin Tannæs-Fjeld i spissen. Her fikk vi servert rørende historier rundt Himmeljegernes ekspedisjoner, og ikke minst hvordan Superlaget drives. Vi overdriver ikke når vi sier at det var mange rørte mennesker i teatersalen, og kanskje falt det en tåre eller to?

 

frisk-asker-nettverksdag-2019_31996987537_o

 

Deretter var det klart for sofapraten med Askers ordfører Lene Conradi, og hennes tilbakemelding var også inspirerende:

«Jeg tror dette er et helt unikt nettverk som Frisk Asker har skapt og virkelig har truffet på. Dette betyr mye for Asker Kommune, for her skapes det verdier på tvers med lokale bedrifter».

Conradi ble også «grillet» i ren NRK debatt-stil av Erik Wold, på status rundt ny arena, og ordføreren kunne garantere forsamlingen at ny arena skal stå klart i 2021!

 

frisk-asker-nettverksdag-2019_31996967577_o

 

Etter litt faglig påfyll var det igjen duket for messe og mingling, og til tross for at oppmøte var kl.07.15, så var engasjementet høyt og intensiteten stor utover hele dagen. Hvert eneste minutt skulle brukes effektivt for å skape enda bedre grobunn for forretning, og ikke minst bli kjent med enda flere.

Programmet ble avsluttet med Pellegrino Riccardi som tok salen igjennom kulturelle forskjeller i samfunnet, sett fra en person med Italiensk opphav, som deretter flyttet til Storbritannia, og som nå bor i Bærum.

Vi takker alle fremmøtte partnere og gjester, for dette har vært tidenes arrangement i Frisk Asker regi. Vi vil også benytte anledningen til å takke følgende bedrifter for gjennomføringen av Nettverksdagen 2019: Asker Kulturhus, Festus Event, Quality Hotel Leangkollen, Ringnes, Selecta, Nærbakst

 

Tekst: Fredrick Bråten Haugland

Foto: Mette Sørensen, Bjørn Fredriksen, Fredrick Bråten Haugland

Kommentarer

kommentarer