11 feb NETTVERKSTUREN 2019

FJOLLS TIL FJELLS – PARTNERNE PÅ TUR TIL FANTASTISKE GEILO 04.-06.FEBRUAR

Det har etter hvert blitt en god tradisjon at klubben inviterer med seg sine samarbeidspartnere på en årlig nettverkstur, og denne gangen var fantastiske Vestlia Resort på Geilo vertskap for vår største partnertur noensinne. Sammen med Festus Event og Vestlia Resort har klubbens markedsavdeling jobbet med arrangementet siden sommeren 2018, og det var mange godbiter som våre partnere fikk ta del i.

Hovedhensikten med nettverkstuen er å skape de gode møteplassene, uansett arrangement og uansett type møte, og klubbens årlige B2B-tur var derfor intet unntak. Man fikk servert et fascinerende foredrag av Marit Strømøy, en norsk sanger og båtrace-fører bosatt i Sandefjord. Marit driver båtsportteamet Strømøy Racing, og var første kvinnen til å konkurrere i F1 World Powerboat Championschip (Formel 1) i 2007. I 2015 ble hun historisk da hun som første kvinne vant et F1 World Championship race i Sharjah. Marit fortalte til en spent gjeng om hvordan veien til topp var mulig, og hvordan hun som kvinne taklet rollen som motorsportfører i en mannsdominert verden.

 

990496C5-A501-47E4-9A25-F7904BFE1C7B

 

Deretter bar det opp til Dagaliopplevelser for team-building med motorsport som tema. Gjestene fikk erfare hvordan det var å kjøre bl.a. racingbiler på bane og snøscooter, og vi tar ikke i når vi sier at mange fikk testet sin komfortsone og ikke minst prøvd nye ting som satt Marit sitt foredrag i perspektiv.

 

8105888B-29F8-43EC-B5B8-78ECFE782CC1

 

På kvelden var det duket for festmiddag med Tommy Steine som konferansier, og med Marit Strømøy som underholdt med sang og musikk, og i tradisjon tro var det også duket for «Frisk Asker Awards». Frisk Asker gratulerer vinnerne av årets priser:

1AF35457-0505-4812-9EBE-5D48528F5520Årets kampsponsor:                                    Hvalstrandfestivalen
Årets Supporterbedrift:                               HG Media
Årets Stand På Nettverksdagen:              Festus Event, Asker Kroen og Adek
Årets Nettverkspartner:                              Asker Kulturhus

Vi vet at nominasjonen i år var ekstra tøff, så Frisk Asker takker vinnerne for innsatsen som er lagt ned: dere gjør klubben bedre, og vi gleder oss allerede i neste års awards!

Klubben vil benytte anledningen til å takke Vestlia Resort og Festus Event for innsatsen de har lagt ned, og vi ser frem til Nettverkstuen 2020 og et nettverk som skaper de gode møteplassene.

 

Vil din bedrift være en del av klubbens nettverk og #regionensnettverknummer1?

Gi oss utfordringen til å få muligheten til å presentere mulighetene som vårt nettverk har å tilby. Ta kontakt med Markedsavdelingen ved:

Mette Sørensen                      Mobil: 918 25 059 – E-post: mette.sorensen@friskasker.no
Fredrick Bråten Haugland            Mobil: 932 90 600 – E-post: fredrick.haugland@friskasker.no

 

Tekst: Fredrick Bråten Haugland

Foto: Mette Sørensen, Terje Christiansen og Fredrick Bråten Haugland

Kommentarer

kommentarer

Tags: