18 apr NICK FORNYER!

I dag kom den første gode nyheten fra Sportskomiteen; Nick Pageau har signert ny kontrakt med oss!

Etter en sesong som langt på vei ble ødelagt av et beinbrudd allerede før sesongen startet, fikk Nick med seg de siste seks finalekampene mot Oilers. Til tross for at han var kamprusten, fikk Nick i løpet av disse kampene vist hvorfor han ble signert – og scoret også to flotte mål som viste at han ikke bare er god i forsvar, men at han også kan gjøre nytten for seg offensivt.

 

ØNSKER Å BIDRA

Dette er gode nyheter, Nick!

“Ja, det er det! Jeg er veldig glad for å signert en ny kontrakt. Etter et år som dette vil jeg ha en sjanse til å vise hvorfor klubben signerte meg til å begynne med, og dette synes jeg er en god mulighet for å gjøre nettopp det. Etter den sesongen som laget har hatt så tror jeg det allerede er forventninger om neste sesong, og det er spennende for hvem som helst å kunne komme inn i klubben nå!”

Peter Josephson, klubbens målvakttrener, sa da du scoret ditt andre mot Oilers at “mange poeng har gått tapt i det brekte beinet”!

“He he, vi får se neste sesong. Jeg vil selvsagt bidra så mye som mulig, og det var fint å få scoret de to målene i sluttspillet. Det var synd av vi var den tapende part i begge kampene, men vi får se neste sesong”, sier Nick med et smil.

IMG_0003_1

Her banker Nick inn sitt andre mål mot Oilers i årets finalerunde

 

Hvordan så du GET-ligaen – først som tilskuer, og deretter som spiller?

“Det er mye kvalitet i ligaen, og du kunne se at det er mange gode spillere her.”

Og som spådd av de fleste ekspertene, så tok Oilers “the double”?

NickPageau“Ja, deres førsterekke var fenomenal i sluttspillet. Jeg synes imidlertid at vi hadde bedre 2. til 4. rekke, og utspilte dem der, men som jeg sa, det var helt utrolig hvor mange poeng de produserte i sluttspillet. Men nå ser jeg at de mister mange, Kunes trekker seg tilbake, Tommy går til Tyskland, og Van Guilder og Kissel forlater klubben – og det er mange poeng som forsvinner der. Det blir sikkert tøft for dem å erstatte disse spillerne, noe som hadde vært tilfelle i hvilken som helst klubb hvor det hadde skjedd.”

“Det er en stamme her i klubben som fortsetter også neste sesong, og det er viktig å ha den kontinuiteten også neste sesong. Det er klart det er rom for forbedringer også hos oss, men rekrutteringsmessig er det nok lettere å skaffe nye spillere når de ser at laget kan hevde seg i ligaen.”

Akkurat det kan Patrick Hellman i Sportskomiteen bekrefte.

“Vi har hatt mange flere henvendelser fra både norske og utenlandske spillere i år sammenlignet med i fjor”, sier Hellman, og understreker samtidig at Sportskomiteen er svært fornøyde med å få signaturen til Nick på plass.

“Nick var outstanding i pre-season kampene, og viste også i finalespillet at han er en skikkelig kvalitetsspiller! Han er god i begge ender av banen, god i Power Play og har et kjempehardt skudd. Dette er noen av årsakene til at vi signerte han – og i tillegg er han en skikkelig fin fyr som er godt likt av alle. Så vi er veldig glade for at han har lyst til å bli, for vi har tro på han!”

 

TRIVES I NORGE

Som canadiere var det ikke så stor overgang for Amber og Nick da de kom til Norge, og de lot seg absolutt ikke skremme av den norske vinteren.

“Nei, dette var en mild vinter i mine øyne. Jeg tror de hadde det enda kaldere hjemme i Canada!” Sier Nick med et smil, og bekrefter at hans kone, Amber, er glad i solen, men måtte kansellere en tur til Dubai da han måtte operere foten – men at hun har tatt turen dit i ettertid. Begge trives godt i Asker, og ser frem til en sesong hvor Nick kan gjøre det han kom hit for; Spille hockey!

Nå drar de begge hjem til Canada på torsdag, hvor Nick vil fortsette rehabiliteringen og opptreningen til neste sesong.

“Jeg skal fortsette rehabiliteringen og styrketreningen, og håper å komme tilbake i august “fully fit”!”

Det ser vi definitivt frem til – og ønsker Nick og Amber god tur “hjem”, og velkommen tilbake til Asker og en ny sesong!

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: