09 mar NICK IS BACK!

Drøye fem måneder etter at han brakk beinet, er endelig Nick Pageau tilbake på is igjen! Etter å ha vært ute med skade hele sesongen var det en storfornøyd Nick som kunne snøre på seg skøytene, og ta sine første forsiktige skøytetak på is sammen med resten av laget. Endelig ser det ut til at bruddet har grodd skikkelig, og at han nå kan begynne med hardere treningsbelastning.

“Ja, på siste røntgenundersøkelsen kunne legen bekrefte at bruddet så ut til å være helt grodd, så nå gjelder det bare for meg å komme meg tilbake i form – så kanskje jeg rekker semi-finalene”, sier en smilende Nick Pageau etter at han har sett lagkameratene gå seirende av isen onsdag kveld. Han var også fornøyd med at laget vant, og at flere spillere sto frem og scoret mål.

“Det er morsomt å se at også spillere som Petter står frem nå i sluttspillet, for det kan være det som blir avgjørende i kampene fremover.”

Etter noen frustrerende måneder ser det endelig lysere ut for den sympatiske canadieren – og nå gjelder det at gutta gjør jobben i kvartfinalene, så får vi kanskje se Nick i aksjon igjen!

Kommentarer

kommentarer

Tags: