22 nov NICKLAS HOLDT NULLEN MOT RINGERIKE

Etter “arbeidsuhellet” i åpningskampen, hvor Ringerike stakk av med to poeng etter en kamp som ble avgjort på straffer, gjorde gutta jobben i kveldens oppgjør. Ringerike kom til 24 avslutninger på mål, men vår sisteskanse, Nicklas Dahlberg, var tilbake i godt gammelt slag og reddet alle 24 forsøkene.

 

FIRE MÅL AV SAMME REKKE

Rekken med Magnus Geheb, Mikkel Christiansen og Petter Kristiansen hadde før kveldens kamp til sammen fire mål, men sto altså for alle fire målene som ble scoret i kveld. Først ute var Mikkel Christiansen, og allerede etter 57 sekunder satt første pucken bak Ringerikes keeper, Kallio. Assist var ved Petter Kristiansen, og drøye syv minutter senere var rollene byttet om. Da var det spilleren med flest kamper for Frisk, Petter Kristiansen – eller “P” om du vil – som scoret sitt andre mål for sesongen. Assist var det nevnte Mikkel, og Magnus Geheb som sto for. Det skulle gå nesten en hel periode før 3-0 kom, og denne gangen var det Magnus Geheb som styrte showet alene. 8.08 ut i siste periode var samme mann frempå igjen, og da var det jo bare rett og rimelig at rekkekameratene Petter og Mikkel sto for serveringen. Fire mål av samme rekke altså, noe som ikke er hverdagskost for de nevnte tre. Eller hva, Magnus Geheb?

_MG_4011v1

To mål på Magnus Geheb i kveld

– Vi begynner å spile på lag, og det begynner å flyte bra. Det har vært mange kamper hvor vi har spilt bra, men uten å få uttelling, sier Magnus Geheb.

– Alle ønsker jo å bidra, og selv om vår jobb i dag var å bli matchet opp mot en av deres to beste rekker og ikke slippe inn noen mål bakover. Og det er en rolle som vi er komfortable med å ha, men det er jo alltid gøy å score, sier kveldens to-måls scorer.

– Det er også greit å ikke slippe inn noen baklengsmål, for rekka har hatt en del minus – så godt å få pynta litt på den statistikken, sier Geheb, men understreker at det bare er statistikk.

– Men det er jo en selvtillitsboost, smiler Magnus.

 

NICKLAS HOLDT NULLEN

Etter litt motgang i noen kamper, har Nicklas Dahlberg vist at han er tilbake i storslag. To baklengs mot Sparta på tirsdag, og ingen i kveld, er godt nytt for oss. For Nicklas har vist mang en gang hvor viktig brikke han er for laget. Selv synes han at det viktigste var at laget vant igjen.

– Det var deilig å få en seier! Jeg synes vi har spilt bedre og bedre de siste kampene, og håper vi kan bygge videre på det.

Vi glemmer de første 10 minuttene mot Storhamar hvor vi ble overkjørt, men etter det har laget spilt bra hockey?

– Ja, spesielt de to siste kampene (Sparta og Ringerike) synes jeg vi har spilt bra. Det er selvsagt sterkt å ta poeng mot Storhamar, men rent spillemessig synes jeg vi er mye bedre, og vi har spilt et mer “voksent spill” og er mer nøye, helt enkelt.

Og du får bedre hjelp fra utespillerne enn tidligere kamper?

– Joda – men jeg har også spilt bedre enn tidligere, så det er bra det går i riktig retning på begge stedene, sier en fornøyd målvakt.

 

_MG_3881v1

 

BAMSEKAMP PÅ SØNDAG

På søndag er det MS som kommer på besøk til Askerhallen, og det er kanskje den viktigste kampen for sesongen – utenfor isen. Og både Geheb og Dahlberg gleder seg veldig til den kampen.

 

– Det er alltid morsomt å spille “Bamsekamp”, og jeg håper jo at det kommer mye folk og at vi får solgt mange “nallar” (svensk for bamser). Det er for en veldig god sak, sier Nicklas, som har spilt alle bamsekampene som har vært arrangert i Askerhallen.

Også Magnus Geheb gleder seg til søndagens kamp.

– Bamsekampen blir veldig gøy å spille. Det er kamp som alle ser frem til å spille, hvor det pleier å komme mange mennesker og hvor pengene går til en god sak. Vi har slått MS i to av to kamper denne sesongen, så vi håper det blir tre av tre, avslutter Magnus.

 

Vår bestemann, Petter Kristiansen

Vår bestemann, Petter Kristiansen

 

Vi håper også at mange tar turen søndag, og ikke minst at mange støtter opp om “BAMSEFONDET”!

 

599DBBAE-E3D9-4F6D-A588-3EDE82058FEA

Kommentarer

kommentarer