31 okt NOMINERT TIL GET ROOKIE OF THE YEAR

Vår egen Max Krogdahl er nominert til GET Rookie of the Year, og mottok prisen foran kveldens kamp mot Stavanger Oilers.

Her kan man se TV2s presentasjonsvideo av Max.

Max Krogdahl på Asker Treningssenter i forbindelse med TV2 opptaket.

Max Krogdahl på Asker Treningssenter i forbindelse med TV2 opptaket (Foto: Gaute Hoberg)

Til TV2 sier Max

Max_Krogdahl– Det er ekstremt gøy å få oppmerksomhet for hardt arbeid man har lagt ned. Og det er kult å se at hardt arbeid gir resultater, sier Krogdahl.

– Man skal jobbe hardt, men ha det gøy. Hockey skal være morsomt ellers er det ikke noe poeng. Lek og moro er viktig. Jeg gikk ofte på skøyter på uteisen og hadde det gøy på «løkka» med gutta, avslutter Max Krogdahl.

Her er juryens begrunnelse for nominasjonen av Krogdahl:

Max Krogdahl er en ung back som var tiltenkt en rolle som 7. back, men i Henrik Ødegårds skadefravær har han spilt samtlige kamper for Frisk Asker. Krogdahl er en offensiv og moderne backtype, som løser oppgavene med stor ro. Han er moden og rolig i spillet og søker hele tiden kreative løsninger med puck. Manglende erfaring utlignes med bra blikk for spillet, både offensivt og defensivt. Vi gratulerer Max Krogdahl med nominasjonen til Get Rookie of the Year 2017/2018!

 

KULT Å SE AT HARDT ARBEID GIR RESULTATER – Max Krogdahl

 

Vi stiller oss i køen av gratulanter! Gratulerer Max med nominasjonen!

 

Fakta om Get Rookie of the Year
«Get Rookie of the Year» er en pris fra Get som skal få frem unge talenter i Norsk hockey. Gjennom sesongen nomineres i alt fire spillere, og under finalespillet i NM 2018 deles hovedprisen ut. Vinneren får 10.000 kroner og plass i treningstroppen til Norges VM-landslag. I tillegg kan han donere 50.000 kroner til ønsket breddeklubb.

Kommentarer

kommentarer