06 jun NORDIALOG ASKER FORLENGER!

Glad-nyhetene fra Marked kommer ofte nå som gutta trener barmark, og denne gangen er det nyheten om at Nordialog Asker forlenger, og til og med øker avtalen, som Gullpartner med Frisk Asker.

«Nå er vi inne i de fjerde året som partner i Frisk Asker, og ser at klubben tar nye steg for hver sesong. Det er derfor viktig for oss å være med på den lagbyggingen inn mot ny ishall, og det er grunnen til at vi forlenger og øker avtalen», sier daglig leder Torry Berner Einan.

Torry sitter i klubbens sponsorråd, et råd som sammen med Marked sørger for at aktivitetene og arrangementene gjennomføres best mulig. Vi spør Torry om det sporstlige ene og alene er årsaken til at Nordialog Asker forlenger?

«Nei, på ingen måte. Vi ser at klubbens partnernettverk vokser godt og at det nå er i ferd med å bli blant de beste i Norge. Det er viktig, både for oss som bedrift, og for hele klubben at Marked drives riktig. Vi høster godt av at partnerne til Frisk Asker handler av oss, og så har vi anledning til å handle av dem», avslutter Torry Berner Einan.

Nordialog2017

Torry Berner Einan og Fredrick Bråten Haugland

“BEVIS PÅ AT VI JOBBER RIKTIG”

Vi møter Markedssjef Fredrick Bråten Haugland etter signeringen og spør han om avtalen som nettopp er forlenget med Nordialog Asker:

«Avtalen med Nordialog kommer i en tid der klubben ser at den gode jobben som har vært lagt ned de siste 3-4 årene virkelig bærer frukter, og det at en så stor og seriøs aktør som Nordialog velger å fortsette med Frisk Asker er et bevis på at vi jobber riktig», sier Fredrick, og legger til at kombinasjonen av at klubben lykkes sportslig og på markedssiden er viktig i en tid der klubben forbereder organisasjonen inn mot en ny ishall.

«Det er flere gode nyheter på plass, så følg i spenning med på vår hjemmeside for flere godbiter frem mot sommerferien». Så da følger vi oppfordringen til markedssjefen og ber dere følger spent med fremover, for hvem vet hvilke overraskelser Marked drar opp av hatten neste gang?

NordialogLitt om Nordialog Asker

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – en totalleverandør som skreddersyr framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. De leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også skytjenester med tilhørende drift og infrastruktur.

Kort fortalt setter de sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger som får bedrifter til å snakke bedre sammen, og de gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter.

Nordialog Asker har også posisjonert seg som den ledende leverandøren av profesjonell mobilpark-drift, gjennom konseptet Drift&Support. Mange virksomheter bruker store ressurser på administrasjon, drift og support av ansattes mobiltelefoner. Stadig flere oppdager fordelene ved å outsource denne driften. Nordialog setter problemløsingen i system!

Kontaktinformasjon:

Nordialog Asker, Drengsrudbekken 10 (2. etg), 1383 Asker

Telefon:                              66 76 06 00                                         Epost:   asker@nordialog.no

Kommentarer

kommentarer