19 jun NORDIALOG FORLENGER

Enda en glad-nyhet fra klubbens markedsavdeling: Nordialog Oslo AS, avd Asker forlenger avtalen som Gullpartner! Bedriften har vært med oss de siste 5 årene og er godt synlig i Askerhallen med egen tribune og profilering på kuben.

Driftssjef i Nordialog Oslo AS, Torry Berner Einan uttaler:

– Vi har gjennom våre år som samarbeidspartner vært med på den formidable veksten som klubben har hatt, men samtidig har også vårt eget selskap vokst kraftig. Fra å være en lokal aktør er vi nå, gjennom salget av Nordialog Asker AS til Techstep ASA, et landsdekkende konsern med flere selskaper innen mobilitet. Det er derfor veldig gledelig at Frisk Asker har løftet seg for hvert år, både sportslig, men ikke minst på forretningssiden. Dette gjør det enklere for oss å investere i klubben, sier Einan.

Med denne nye avtalen har dere vært partner med oss i fem år på rad, kan vi se for oss fem nye?

– Ja, fem på rad er jo en morsom vinkling det, og jeg er sikker på at med de planene som ligger i klubben og en ny arena som nå vi ser konturene av, så vil fortsatt Frisk Asker være en interessant samarbeidspartner for oss også fremover, avslutter Torry Berner Einan.

 

Nordialog

 

HEKTISK PERIODE FOR MARKED

Markedsavdelingen er inne i sin mest hektiske periode, og «gla’nyhetene» fra marked kommer tett nå i sommer-perioden. Markedssjef Fredrick Bråten Haugland sier følgende om avtalen:

– Nordialog har vært en særdeles viktig støttespiller for oss. Med den kompetansen bedriften innehar, samt rollen til Torry Berner Einan i klubbens sponsorråd, så har dette vært med å løfte klubben inn mot fremtiden. Vi er derfor veldig ydmyke og stolte når Nordialog velger å forlenge sin avtale, sier Bråten Haugland.

Les mere om hva Techstep er på linkene under:
www.techstep.no
www.techstepasa.no

Kontaktinformasjon:
Nordialog Oslo AS avd. Asker, Drengsrudbekken 10 (2. etg), 1383 Asker
Telefon: 66 76 06 00 Epost: asker@nordialog.no

Kontaktpersoner:
Torry Berner Einan Mobil: 47 70 77 89 Epost: torry.berner.einan@nordialog.no
Cato Bang-Melchior Mobil: 97 66 96 20 Epost: cato.bang-melchior@nordialog.no

Velkommen til Nordialog Asker!

Kommentarer

kommentarer