01 mar – NU KÖR VI!

Ifølge Sune Bergman er det nettopp det som gjelder foran den første kvartfinalen i Askerhallen torsdag mellom fjorårets to NM-finalister Frisk Asker og Stavanger Oilers.

Sune Bergman

Sune Bergman

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Finn Eriksen

– Ja, nu kör vi. Det er bare det som gjelder, sier Sune og fortsetter:

– Vi starter med blanke ark. At vi har vunnet fire av fem kamper mot Stavanger i serien denne sesongen betyr ingen ting nå og er kun historie, bortsett fra at det viser det er mulig å vinne mot den regjerende mesteren. Sluttspillhockey er nemlig annerledes.

 

FYSISK SPILL

Sune lot flere sentrale spillere hvile i den avsluttende seriekampen borte mot Kongsvinger tirsdag. Han håper og tror at samtlige spillere er disponible i kvartfinalen.

– Det har vært litt småskavanker blant enkelte spillere. Vi trenger hver eneste en av dem da vi ikke har en så veldig bred tropp.

– Det gjelder å spille enkelt og gå rakt på mål, ha et godt forsvarsspill og en god keeper. Det blir et veldig fysisk spill. Derfor blir det lite med mål og ikke noe penspill, tror Sune.

 

Foto: Oddmund Sola

Nicklas Dahlberg blir sentral i sluttspillet, tror Sune. Foto: Oddmund Sola

 

TAP MOT SPARTA

Stavanger avsluttet seriespillet hjemme i DNB Arena med å tape 1-4 for Sparta. Det ofrer ikke Sune en tanke på.

– Nei, det betyr ingen ting. Stavanger hadde ingen ting å spille for.

– Sluttspillhockey er noe helt annerledes, gjentar han.

Sune ser bare frem til at pucken droppes i Askerhallen torsdag kl. 19.00.

– Det blir “jättekult att börja”, sier svensken.

 

Mobilbanner_sluttspill

 

Vi ønsker alle gutta lykke til og ønsker alle velkommen til Askerhallen hvor det første slaget om kongepokalen skal stå. Vi trenger bra støtte og trøkk fra tribunen, så ta med familie, venner og bekjente og støtt Askers Store Stolthet fra tribunen!

 

KJØP BILLETTER HER!

Kommentarer

kommentarer