28 aug NY ANSATT I MARKED

METTE SØRENSEN ER NY ANSATT I FRISK ASKER HOCKEY

Klubben har i de siste årene tatt mange store steg på veien tilbake mot toppen i Norsk ishockey, og med et voksende sponsornettverk startet klubbens styre i våres prosessen med å øke klubbens gode markedsavdeling. Det er derfor med stor glede vi kan offentliggjøre at Mette Sørensen er ansatt i klubben og hun vil sammen med klubbens markedssjef og sponsorverter sørge for at vi fortsetter veksten med våre fantastiske samarbeidspartnere.

Mette Sørensen kommer fra stillingen som Markedssjef i Støtteforeningen for Kreftrammede (en av klubbens samarbeidspartnere), en jobb hun har hatt siden 2008. Mette har vært med på reisen hvor hun har ført bedriften opp fra å være en lokal bedrift til å bli en stor nasjonal aktør innenfor samfunnsansvar.

Mette kjenner godt til vårt gode nettverk og har mange år samarbeidet tett med klubben, sponsorrådet og marked, og vi i Frisk Asker Hockey gleder oss derfor ekstra stort over at Mette blir vår nye medarbeider. Vi ser frem til å bygge klubben sterkere sammen med Mette inn mot ny ishall og gleder oss til samarbeidet.

Mette blir å finne i klubbens flotte lokaler i VIP Askerhallen, sammen med Sport og Marked.

Frisk Asker Hockey ønsker å takke Arpi Rekruttering for et meget godt samarbeid i ansettelsesprosessen, og vi anbefaler alle som skal rekruttere om å ta kontakt med Arpi.

Kommentarer

kommentarer