30 jul NY GULLPARTNER: NORSOL!

Vi nærmer oss august og starten på ny sesong med stormskritt. Det er glede, det! Denne sesongen kan vi stolte starte med enda flere nye samarbeidspartnere med på laget. Klubben utvikler seg i en rasende fart, og med på denne utviklingen er nå Norsol, som gullpartner!

Gull er det også at sola skinner, men litt irriterende også, ikke sant? Når solen lyser opp hele stuen, når du har lyst bare å få litt skygge mellom slagene? Finnes det egentlig noe mer frustrerende enn å høre på myggen summe i rommet når du endelig skal legge deg for kvelden?  Da er Norsol firmaet for deg! De har et stort utvalg innen markiser, inne og -utepersienner, levegg, myggnetting, rullgardiner og mye mer. De lages etter dine ønsker, på dine mål – i Norge! Norsol er et firma som er opptatt av kvalitet, til den minste detalj. Deres produksjonsverksted ligger godt plassert på vakre Nordmøre, hvor dine produkter blir overvåket slik at de blir akkurat som avtalt! Norsol er en forhandler du kan stole på.

 

Tekst: Thea Amanda

 

NorsolVi møter Chris Gravalid, sjef i Norsol Asker, på deres flotte showroom i Heggedal, kun 10 minutters kjøretur fra Askerhallen.

Hvordan fikk dere øynene opp for Frisk Asker?

”Jeg er født og oppvokst her i Asker. Har jo alltid visst om Frisk Asker. Har mange kamerater rundt som alltid har vært veldig interesserte. Kjente mer og mer etter jeg startet Norsol, at flere som sitter i sponsorpoolen som har prøvd å fiske meg inn. Så ble jeg kontaktet av Fredrick Markedssjef i Frisk Asker, samt at en av våre ansatte er meget hockey interessert. Så da ble det til at vi ble med.”

Hvorfor Frisk Asker?

”Det er fordi jeg ønsker å sponse lokalmiljøet og få utbytte av det jeg sponser med. Å skape mest mulig verdi av det man sponser med – få mest mulig igjen. Det er ingen andre i Asker som har en sånn sponsorpool som Frisk Asker har, i hvert fall ikke som jeg kjenner til.”

Chris har rett, Frisk Asker er den største på Østlandet når det kommer til både størrelse og ressurser i sponsorpoolen.

Hva ønsker dere å få ut av samarbeidet med Frisk Asker?

”Bygge et stort nettverk og utnytte det i den grad det er mulig. Hørt at sponsorpoolen er veldig bra for å videreutvikle og få kontakter. For å skape seg et nettverk, og nettopp det ønsker vi.” 

 

Grip-45

 

ALT INNEN SOLSKJERMING

Hva kan dere tilby Frisk Asker sine samarbeidspartnere og supportere?

”Alt som er med solskjerming, bytte ut eksisterende eller få helt nytt.  Vi tilbyr kvalitetssikret og helnorske produkter til markedets beste priser.”

Hvordan blir dere synlige i Askerhallen?

”Vi skal ha reklame bak på buksene til spillerne, over rompa og nedover lårene, samt at vår logo blir å se i utvisningsboksen til bortelaget.”

Hva vil du si kjennetegner Norsol?

”Det må bli at det er helnorske produkter og kvalitet sikret igjennom 30 års erfaring og kunnskap.  Alt blir produsert på egen fabrikk i Tingvoll på Nordmøre. Som sikrer både kvalitet og ikke minst leveringstid.”

Vi er glade for å få inn sponsorer som gjennom sin virksomhet skaper nye og bevarer arbeidsplasser i vårt langstrakte land. Det er liten tvil om at akkurat slike bedrifter er viktige nå.

 

Plisse-62

 

Hvorfor velge Norsol?

”Vi har et bredt utvalg innen materialer og fargekombinasjoner, kort leveringstid grunnet fabrikken i Norge, god service, kvalitet og tett oppfølging. Vi tilpasser etter kundens behov og mål. Vi er lokalt forankret, som skaper både arbeidsplasser, samt at vi velger å støtte opp under lokalmiljøet og idrett. Vi har også et showroom som gir kunden en unik mulighet til både å se produkter, ulike løsninger og materialer før eventuelt kjøp.” 

Så skal du, endelig, bli kvitt myggen på soverommet? Eller kanskje duken på markisa er moden for en utskiftning? Hva med rett og slett få noen lekre persienner som skjermer for innsyn? Ta kontakt med Norsol, få et skreddersydd produkt og gled deg til det leveres. Norsol tilbyr også montering, for her er det service fra A til Å. Norsol er din leverandør av solskjerming og ledende innen markedet. Kompetansen fra 1973 kommer godt med, når vinduene eller verandaen trenger et ekstra løft. Velg kvalitet, velg estetisk, velg det som passer hos deg – velg Norsol, Frisk Askers stolte samarbeidspartner.

Vi er glade for at Norsol ønsker å bli med på den spennende reisen med de oransjekledde tigrene!

 

Vi sees i Askerhallen.

Kommentarer

kommentarer