25 apr NY HOVEDPARTNER: ASKER TRENINGSSENTER

Det hører til sjeldenhetene at klubben signerer ny Hovedpartner, og det er derfor stort for oss å kunne informere at vi i dag har gjort nettopp det! En avtale med Asker Treningssenter er noe vi har jobbet med over en god stund, og da er det ekstra godt når den endelig kan offentliggjøres!

“Sirkelen er på mange måter sluttet”, sier daglig leder i Asker Treningssenter, Leif Nilsen.

“Vi var sponsor den gangen Kyle og Ketil Wold spilte, og det er godt å være tilbake der vi begynte. Det er en av våre grunnleggende verdier å støtte idretten lokalt, og vi er veldig fornøyde med å signere en tre-års avtale med Frisk Asker”, fortsetter Leif Nilsen

askertreningsenter

ENDA BEDRE SPORTSLIG SATSNING

Leder i Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, er også svært fornøyd med avtalen som nå signeres.

“Avtalen med Asker Treningssenter vil gi oss de aller beste mulighetene for en enda bedre sportslig satsning. Denne avtalen vil gjøre treningshverdagen vår til noe helt annet enn det vi har hatt noengang! Med fire år igjen i nåværende Askerhallen, så er det en glede at vi kan starte opp en ny sesong med flere krefter, og mer kompetanse enn noen gang”, sier Nicolay.

“Vi gleder oss veldig til å starte samarbeidet!” avslutter Nicolay.

ATS2

Kontrakten ble signert på Nettverksturen til København tirsdag.

 

– IKKE BARE ET TRENINGSSENTER

Leif Nilsen sier at Asker Treningssenter ikke er et tradisjonelt treningssenter, og selv om det er et av Norges største, ønsker han ikke å fokusere på det – men heller på at det er et treningssenter som gir mest mangfold. De har eget trimsenter, yoga-sal, spa-avdeling, svømmeanlegg, crossfit senter – rett og slett et komplett treningssenter.

“For Frisk Asker vil vi fokusere på “24 timers atleter”, det vil si alt innen både trening og kosthold, og hver enkelt utøver vil få en årsplan. Vi vil også ha et tett samarbeide med klubbens trenere og støtteapparat, inklusive AKIMI, som fortsatt vil være sentrale i blant annet opptrening etter skader. Det er gledelig at man legger en plan som er forenelig med Asker Treningssenters filosofi”, sier Leif Nilsen.

ATS3

Presentasjon av Asker Treningssenter til deltagerne på årets Nettverkstur til København.

 

I første omgang er avtalen med Frisk Askers A-lag, men Leif legger ikke skjul på at de etterhvert også ønsker et samarbeide med Junioravdelingen. Og foreldrene….

“Foreldre skal være gode rollemodeller, og vi ønsker å ta tak i de foreldrene som dytter barna foran seg. Vi er i samtaler også med junioravdelingen, men vi er opptatt av at vi skal ha riktig kompetanse på plass før vi setter i gang. Men når vi ser på forholdene som spillerne har å trene under i dag, så ser vi jo at det er behov for noe nytt. Det er jo nesten destruktivt å trene der de er i dag”, smiler Leif litt oppgitt, og sier det er viktig å lære tidlig å trene riktig.

“Det er det flere som ikke forstår, for det er skadeforebyggende å trene riktig i ung alder.”

Dette er også en av årsakene til at det har tatt halvannet år før avtalen med A-laget nå er på plass, for de ønsket å ha nødvendig kompetanse på plass før de satte underskriften på kontrakten. Fra Asker Treningssenters side vil det være tre trenere som vil være dedikert til A-laget; Soroush Jozani, Maren Kurdøl og Frank Pedersen.

“Når vi ser på forholdene som spillerne har å trene under i dag, så ser vi jo at det er behov for noe nytt. Det er jo nesten destruktivt å trene der de er i dag”, smiler Leif litt oppgitt, og sier det er viktig å lære tidlig å trene riktig.

“Det er det flere som ikke forstår, og det er skadeforebyggende å trene riktig i ung alder.”

“Vi synes dette er veldig spennende, og gleder oss veldig til å sette i gang”, avslutter Leif Nilsen.

ATS2

 

– GLEDER OSS TIL FORTSETTELSEN

Også markedssjef Fredrick Bråten Haugland er svært fornøyd med signeringen av ny Hovedpartner.

“Dette er en avtale som vi har jobbet med en stund. Frisk Asker skal være regionens beste nettverk, og det skal vi være sammen med våre partnere. Nå har vi endelig fått på plass en solid aktør innenfor trening, noe som har vært etterspurt i nettverket i lang tid”, sier Fredrick.

“Asker Treningssenter er Norges største treningssenter, og har visjoner og tanker som samsvarer med det  vi i Frisk Asker står for. Nå har vi fått på plass enda en god samarbeidspartner, og vi gleder oss til fortsettelsen! På vegne av Frisk Asker vil vi benytte anledningen til å rose Leif Nilsen og Asker Treningssenter for den prosessen vi har vært gjennom – det er alltid moro når begge parter kan gjøre hverandre gode!”

ATS1

OM ASKER TRENINGSSENTER

Asker treningssenter er Askers mest moderne og beste treningssenter! Senteret er fordelt over tre etasjer, dekker over 4000m2 og tilbyr det siste innen styrke-, kondisjons – og gruppetrening. Tren på egenhånd eller benytt deg av ATS dyktige personlige trenere! Vi har også egen yogasal, CrossFit og SPA-avdeling.

Asker Treningssenter er et selvstendig senter som ikke styres av en kjede. Vi kan derfor tillate oss å eksperimentere og prøve ut nye timer når vi ser nye og spennende konsepter. Våre timer vil derfor hele tiden være under utvikling, vi ønsker å skape det beste treningstilbudet til våre kunder.

Adresse: Lensmannslia 4
1386 Asker

Telefon:
400 00 481

E-post:
Henvendelser om abonnement/oppsigelse/frys adm@askertreningssenter.no

 

Kommentarer

kommentarer