09 jun NY KONTRAKT FOR CATO

Cozza med videre!

Vi er glade for å annonsere at Cato Cocozza er med enda en sesong i den oransje (og hvite, og svarte) drakten! Cato kom til oss før forrige sesong, etter mange år i «utlendighet», og hadde sin sterkeste sesong poengmessig (i forhold til kamper spilt) i hele karrieren.

Siden sesongens slutt, har Cato rukket å bli far for første gang, og derfor har det tatt litt tid å få på plass den nødvendige signaturen.

Cato_Cocozza– Cozza er en spiller som alltid går foran! Han trekker opp laget når det går tungt, og bidrar med masse energi på isen! Han er en av våre beste defensive forwards og hadde en nøkkelrolle i undertallsspillet forrige sesong. At han plutselig ble goalgetter og powerplay spesialist i en alder av 34 får vi ta som en bonus, sier Sportskomiteens Patrick Gandolfi Hellman, og ler.

– Cato blir en viktig brikke også neste år. Han står for mye erfaring og har vært med på mye. Vi er veldig glad for at Cato blir med enda en sesong og at NTG U legger arbeidsdagen hans til rette, slik at han kan være med 100%, avslutter Patrick.

Vi ønsker 62 Cocozza lykke til med enda en ny sesong og gleder oss til å se han på isen i august.

Statistikk fra Eliteprospects finnes her.

Kommentarer

kommentarer

Tags: