23 apr NY KONTRAKT FOR KÅSASTUL

Rett før overgangsvinduet stengte forrige sesong, kom Christian Kåsastul tilbake til Frisk Asker etter et opphold i Allsvenskan og Vita Hästen. Uheldigvis for både Christian og oss, så måtte han ut med skade i kvartfinalene mot Stavanger og fikk dermed se resten av sluttspillet fra tribuneplass.

 

3-ÅRS KONTRAKT (2+1)
Vi er veldig glade for å annonsere at Christian nå skal spille de neste tre årene i Frisk Asker etter å ha signert ny kontrakt med klubben i helgen (to år med opsjon på det tredje året).

”Kåsa” er nærmest for Asker-gutt å regne etter at han har gått gradene via NTG systemet og allerede har spilt over 140 A-kamper i Frisk Asker – til tross for at han bare er 21 år. Han har allerede debutert med flagget på brystet for A-landslaget og er også denne våren tatt ut i Petter Thoresen og Anders Gjøse sin U-25 landslagstropp som reiser til Russland de nærmeste dagene.

 

kasastul

 

ET STORT POTENSIALE
– Vi er veldig glade for at Christian ville forlenge avtalen med oss og at han blir en del av Frisk Asker i de neste tre sesongene. Han er fortsatt et ungt og spennende backtalent som bidrar med fysikk og tøffhet, samtidig som vi vet hva vi får i spilleren og personen Christian Kåsastul. Vi i Sportskomiteen tror også at det er et veldig riktig valg av han med tanke på utviklingen hans videre som spiller. Han har et stort potensiale og kan nå langt, sier Nicolay Sørensen i Sportskomiteen.

Christian er allerede i gang med barmarkstreningen sammen med de andre spillerne hos Asker Treningssenter, og reiser som sagt til St.Petersburg sammen med Endre, Nico, Dag Christian og Magnus de nærmeste dagene.

Vi gleder oss over at #49 er tilbake i Frisk og ser frem til neste sesong med han på laget.

Kommentarer

kommentarer