18 nov NY SØLVPARTNER HAR SIGNERT

RAMIRENT ER PÅ PLASS – NYE HØYDER MED KLUBBENS SØLVPARTNER

En solid partner med lang tradisjon ikler seg nå Frisk Asker-drakten, noe vi er stolte av, og med inntoget av Ramirent har antallet bransjer i vår gode nettverk vokst ytterligere.

«Denne bransjen har vi jobbet ganske lenge med, og har vært tydelige på at vårt B2B-konsept har tilrettelagt for en stor bransjeaktør, så det er derfor ekstra gledelig at vi har landet avtalen med den absolutt største aktøren i det norske markedet,» sier prosjektleder Marked i Frisk Asker, Mette Sørensen.

Ansvarlig for avtalen hos Ramirent, Frode Mathiassen, velger å spille videre på det Sørensen snakker om: «For oss er det viktig både å være lokale, men også regionale, sier Mathiassen. «Et godt drevet nettverk, kombinert med en nasjonal merkevare, var begge viktige elementer i vår avgjørelse, og vi gleder oss til et samarbeid som vi vil skal lede inn i ny arena,» sier Mathiassen med en lurt smil.

Kundeansvarlig Morten Arnesen påpeker viktigheten av gode møteplasser på Østlandet: «Vi skal være best både lokalt og nasjonalt, vi tror at vi gjennom klubbens nettverk kan oppnå begge deler, og ser frem mot et spennende samarbeid», sier Arnesen.

Klubbens Markedssjef Fredrick Bråten Haugland nikker gjenkjennende til Arnensens kommentarer, og legger til at: «med ny arena på plass i 2021 har klubben en bevisst strategi på partnernettverket og merkevarer vi skal jobbe sammen med, og Ramirent er en viktig aktør i dette arbeidet», sier markedsssjefen.

Ramirent

Om Ramirent

Ramirent er “More Than Machines”, og er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for sine kunder. Ramirent samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.

I 2017 var totalomsetningen for konsernet 724 MEUR. Ramirent har 2800 ansatte, fordelt på 293 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1,2 milliarder NOK i 2017, og ca.400 ansatte i 42 kundesentre.

Ramirent sine kjerneverdier er å være åpen, progressiv og engasjert

Ramirent sin visjon er å bli det ledende og mest progressive firmaet for utstyrsløsninger i Europa, samt å sette standarder for bransjeytelse og kundeservice.

Ramirent sin misjon er å forenkle kundenes hverdag gjennom å levere dynamiske utleieløsninger. Med dynamisk mener vi at vi er aktive og progressive, og at fokuset alltid er å finne den beste løsningen til ethvert prosjekt. Deres ansatte sin høye kompetanse gjør at vi er “More than machines”.

 

Besøksadresse
Ramirent Skui
Ringeriksveien 161, 1339 Vøyenenga
Telefon Skui: 40 10 84 00​​​
Epost: skui@ramirent.no

Ramirent Fornebu
Snarøyveien 67, 1364 Fornebu
Telefon Fornebu: 40 10 81 00
​​E-post: fornebu@ramirent.no

For andre kundesentre, se link: ​http://www.ramirent.no/kontakt.aspx
Kontaktpersoner for avtalen:

Frode Mathiassen
Salgssjef
Mobil: +47 917 17 193
E-post: frode.mathiassen@ramirent.no

Kommentarer

kommentarer

Tags: