03 jul NY SØLVPARTNER: PRIVATMEGLEREN

Klubbens nettverk og Regionens Møteplass Nummer 1 blir nå enda bedre: Det er med glede vi kan offentliggjøre at PrivatMegleren Solli og Partnere er vår nye Sølvpartner!

Asker-regionen har de siste 20-30 årene utviklet seg til å bli et meget kjøpesterkt marked med flott boligstandard, og det er derfor viktig for klubben å kunne knytte til seg flere solide eiendomsmeglere!

– Vi gleder oss til dette samarbeidet, for vi har fulgt klubben i mange år utenifra. Det er derfor ekstra gledelig at vi nå kan være med som samarbeidspartner og løfte klubben inn mot ny arena, sier daglig leder og partner, Carl Fredrik Solli.

Hva ser dere meste frem til i samarbeidet med Frisk Asker de neste to sesongene?
– Klubbens nettverk er kanskje et av Norges beste, og det vil vi ta del i. Vi vil være med der næringslivet i hele regionen møtes, for vi ønsker å gode møteplasser som vi kan vokse på, avslutter Solli.

Prosjektleder for Marked, Mette Sørensen, sier:

– Klubben søker alltid etter flere gode samarbeidspartnere, og muligheten vi nå får sammen med Carl Fredrik Solli og PrivatMegleren er en mulighet vi ser frem til. Bedriften har over mange år hatt VIP-kort, og med ny sesong hvor både Sport og Marked har løftet seg, så var tiden inne for å løfte engasjement til også å bli samarbeidspartner med klubben.

 

PrivatmeglerenLogoLitt om PrivatMegleren Solli & Partnere
PrivatMegleren kombinerer landets dyktigste eiendomsmeglere med bransjens mest kraftfulle verktøy innen markedsføring. PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere som i tillegg benytter seg av bransjens mest kraftfulle verktøy innen markedsføring. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lite steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din bolig.

For de fleste av oss er kjøp og salg av bolig en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

Velkommen til PrivatMegleren

Hjemmeside: www.privatmegleren.no/asker

Kontaktinformasjon:
Carl Fredrik Solli

Mobil: 91 30 00 93

Epost: Carl.Solli@privatmegleren.no

Kommentarer

kommentarer