29 nov NY SPILLER KLAR

Vi kan i dag meddele at vi har signert kontrakt med den svenske backen, Marcus Oskarsson, for resten av den inneværende sesongen.  Oskarsson er 26 år gammel og kommer fra Kiruna i nord Sverige.

 

SHL-KAMPER FOR LULEÅ

Som junior spilte Marcus for Luleå med Michael Haga, og var i sin siste junior-sesong kaptein for Luleå sitt U-20 lag. 19 år gammel fikk han sin debut for Luleå i SHL, og det ble nesten 140 kamper i SHL før han reiste videre til Almtuna i Allsvenskan. I Luleå var han også lagkamerat med tidligere Frisk helter, Chris og Cam Abbott, samt Craig Schira, og vant CHL med klubben i 2014/15-sesongen.

De siste sesongene har han vært innom Modo og Södertälje, hvor han var assisterende kaptein, og tilsammen har han 221 kamper i Allsvenskan på CV`en.

TO-VEIS BACK

– Marcus er en 2-veis back som skal ha en god spilleforståelse med både offensive og defensive kvaliteter. Vi har forhørt oss med mange spillere og ledere som har kjennskap til både Norge, Frisk Asker og ikke minst Marcus, og vi tror dette blir en fin match. Vi har vært i samtaler med Marcus noen dager, og er veldig glad for at dette løste seg så raskt, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomitéen.

Nicolay Sørensen

Nicolay Sørensen

– Med tanke på skadesituasjonen vi står midt i, og usikkerheten rundt hvor lenge Patrick Bovim er ute, så følte vi at vi måtte agere, sier daglig leder, Nicolay Sørensen.

– I desember har vi tre mann på U-20 landslaget, derav backene Thomassen og Opsahl. I tillegg har vi flere spillere på U18 landslaget. Kampene kommer tett som perler på en snor, så vi er veldig glad for at vi kunne knytte til oss Marcus såpass raskt,  avslutter Nicolay Sørensen.

 

TIL ASKER FREDAG

Marcus kommer til Asker i dag og vil etter planen delta på dagens trening klokken 14.00. Vi håper han er klar til «Bamsekampen» mot Sparta Sarpsborg på søndag.

 

Statistikk: https://www.eliteprospects.com/player/19832/marcus-oskarsson

Litt video fra forrige sesong: https://youtu.be/nC0v61UfZ1I

 

Vi ønsker Marcus velkommen til klubben!

 

 

FB1200x630tidslinjeFA-BAMSEKAMPENv2

Kommentarer

kommentarer