02 mai NY VELLYKKET NETTVERKSTUR

Det var igjen tid for nettverkstur for alle Frisk Asker sine samarbeidspartnere. Som årene før tok DFDS oss med på en strålende båttur. Hele turen startet med et brak og en fantastisk intro som oppsummerte den sportslige suksessen godt. Styreleder Øystein Hærem tok ordet, og sa det så fint;

“Når vi har slitt og jobbet sammen blir gleden ved å lykkes sammen, enda større.”

Tekst og foto: Thea Amanda

 

Både frivillige, ansatte, spillere og samarbeidspartnere har nemlig gjort dette; slitt og jobbet, sammen. Resultatet var en suksess som smakte bedre enn den ferskeste bollene fra mormors kjøkken. De første timene etter samarbeidspartnerne hadde ankommet båten, var programmet fullt. Her var det «business» først og «pleasure» etterpå. Workshopen som ble satt i gang hadde både utvikling av egen bedrift, markedsføring og utvikling av nettverket på plakaten. For er det noe som står høyt hos vår markedssjef Fredrick Bråten Haugland, er det nemlig utvikling, ideskaping og det å lytte til hva nettverket har å si.

Nettverkstur2

Bidragene var mange, både på hvordan partnerne kan bli flinkere til å nå ut til hverandre og ikke minst mot publikum i Askerhallen.

Når samarbeidspartnerne samles, så runger latteren. Et godt samarbeid starter med en god relasjon – og der er Frisk Asker nettverket meget gode. Business skal ikke bare være business, det skal også være glede.  Jon Tafjord fra Dekk1 sa det godt når han sa; “Ved å være lojale, spiller man hverandre gode.” Dette kan implementeres både i nettverket og i klubben som helhet. For lojalitet, smil, glede og samarbeid er gode beskrivelser av Frisk Asker sitt nå ganske så store partnernettverk.

Når solen hadde gått ned bak horisonten, var det tid for «Frisk Asker Awards». Ekstraordinær innsats gjennom sesongen skal ikke gå ubemerket hen! Under kategorien beste kampsponsor var det Dekk1, blant de mange nominerte, som trakk det lengste strået. Dere husker kanskje filmen Dekk1 stod for, filmen som tok for seg Frisk og Askerhallen fra 30 år tilbake og til i dag?

Nettverket som har blitt en familie

Når vi skulle kåre den andre prisen, var det ikke mange millimeterne mellom sponsorene på oppløpet. Denne gangen var det Bertel O. Steen som stod for tur. Det var heller ingen liten pris de mottok, nemlig “Årets Supporterbedrift”.

Den tredje prisen var beste bedrift på nettverksdagen, her er det eksponering og det lille ekstra som gjelder. Når Festus stiller opp på stand, er det ingen dårlige greier. Med dans, musikk, god stemning og ikke minst servering, viste Festus at akkurat de er best på festlige arrangementer.

Deretter var det tid for den gjeveste av prisene, nemlig «Årets Nettverkspartner». Energima har lenge vært en samarbeidspartner med fokus på å handle av nettverket og ikke minst gi det lille ekstra hver gang nettverket samles. Det var derfor stor jubel blant partnere når gjengen fra Energima fikk overbrakt vandrepokalen som takk for en meget god innsats i sesongen som har vært.

Helt til slutt var det tid for en ekstra overraskelse og når styreleder Øystein Hærem og markedssjef Fredrick Bråten Haugland tok ordet og presenterte vinneren av «Frisk Askers Hederspris» så var det til stående applaus. Det er mange av våre sponsorer som utmerker seg i løpet av en sesong, både når det gjelder å styrke nettverket, eller om det er for å promotere Frisk Asker og for å gi det lille ekstra til publikum. Men, gjennom mange år har vi hatt en trofast samarbeidspartner, en partner som sørger for at gutta kan stille i fine dresser og at de har en arbeidsplass å gå til. Denne sesongen har de promotert laget vårt på en usedvanlig god måte. For ved E18, retning Oslo, kunne vi alle se den flotte tigeren prege Varnerbygget i finaleserien. Dette og mye mer, gjorde at Dressmann i år fikk denne meget prestisjefylte prisen «Frisk Askers hederspris»!

Markedssjef Fredrick og representanter for alle de flotte samarbeidspartnerne som bidro litt ekstra for å heie frem laget til NM-Sølv!

Markedssjef Fredrick og representanter for alle de flotte samarbeidspartnerne som bidro litt ekstra for å heie frem laget til NM-Sølv!

Nettverksturen er ment til å være en syntese av morsomheter, latter og relasjonsbygging. Tivoliet i Danmark og City Race arrangert av Festus, gjorde dette perfekt. Grupper ble delt inn, oppgaver gitt, bilder tatt og kreativitet anvendt. Det er liten tvil om at Nettverket til Frisk Asker var synlige på Københavns Tivoli denne onsdagen!

På veien hjem ble vinnerlagene kåret, noen lag hadde vært mer kreative enn andre, men resultatet i sin helhet førte til et enda tettere nettverk som i løpet av turen hadde blitt litt større med signeringen av Asker Treningssenter som ny hovedpartner.

Under middagen beskrev Øivind Brudevoll fra Holtsmark Golf nettverket på en måte vi tror de fleste vil kjenne seg igjen i;

Dette nettverket er noe helt spesielt, vi har på mange måter blitt en familie.”

 

Klubben er også så heldig å ha en meget engasjert sportslig leder, Nicolay Sørensen og en dyktig assistenttrener, Marius Bjerke. De tok turen for anledningen, for å fortelle om både sesongen som har vært, og sesongen som kommer. Det var en entusiastisk gjeng som spent lyttet til planene for kommende sesong.

Nettverkstur4

 

Nok en tur har blitt gjennomført. Nye kontakter har blitt knyttet, relasjoner har blitt styrket og samarbeidspartnerne er klare som aldri før til å ta klubben til nye høyder. Vi gleder oss til å ta fatt på nok en sesong, med viten om at Frisk Asker familien har blitt større, tettere og bedre!

Kommentarer

kommentarer