01 mai NYTT FRA MARKED

Vår Markedsavdeling har travle dager med å fornye sponsoravtaler, og få inn nye sponsorer for 2018/19-sesongen. Oversikten over alle våre partnere finnes her.

Følgende partnere har re-signert sine kontrakter:

HG Media (Bronsepartner)

HG Media

HG Media er en av mange partnere som har fornyet sin kontrakt med oss. Vi takker dem og alle de andre partnerne våre, og gleder oss til nok en sesong med godt samarbeid!

Arctic Bevearge Group (Bronsepartner)

Wright Trafikkskole (Nettverkspartner)

Brunata (Nettverkspartner)

Wettre Bryggeri (Nettverkspartner)

Profil Design Norge (Nettverkspartner)

DFDS Seaways (Nettverkspartner)

 

NYE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi har også gleden av å ønske følgende nye partnere velkommen til klubben:

Kasse og Butikkdata AS (Nettverkspartner)

Kasse og ButikkdataKasse og Butikkdata AS holder til på Hvalstad, og tilbyr CASIO kassaapparater, backoffice og butikkdata til CASIO modeller, betaligsterminaler fra Verifone og Nets, rekvisita til alle produkter, servitør pagere, brikkesystemer for utlevering av mat, online bordbooking, vekter, skannere og andre tilbehørsprodukter samt support, service og annet.

 

 

Sundvolden HotelSundvolden Hotel (Nettverkspartner)

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell, Sundvolden Hotel.

“Vi hjelper deg med det meste, hos oss finner du kunnskap innenfor mange fag. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller noe du lurer på.”

 

Thon Hotel VettreThon Hotel Vettre (Nettverkspartner)

Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun en 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte nærheten til sjøen, og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen. Thon Hotel Vettre har konferansefasiliteter til 600 personer.

 

AB MarineAB Marine AS (Nettverkspartner)

AB Marine AS er et moderne verksted som utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk. De er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev,  tilbyr lagring av båt, innendørs eller utendørs. De tilbyr også båtplasser i Leangbukta.

AB Marine AS har vært del av Leangbukta Maritime Senter siden oppstart i 1999, som er Norges største samlingsplass for båtbransjen, med over 7000 kvm utstillingshaller.

BW RørBW Rør AS (Nettverkspartner)

BW RØR AS er en mesterbedrift lokalisert på Hvalstad i Asker. De utfører alt innen rørleggertjenester og samarbeider tett med andre håndverksbedrifter slik at de kan levere komplette oppdrag.

Asker Kulturhus (Strategisk Partner)

Midt i hyggelige Asker sentrum finner du Asker kulturhus. Her er det yrende liv, sommer som vinter, både i og utenfor kulturhuset.  I 2013 hadde de mer enn 1,5 millioner besøkende. Kulturhuset skal være en møteplass for alle, fra babystadiet til seniorene, og har tilbud som spenner fra lokale oppsetninger til etablerte artister.

Asker Kulturhus

Kommentarer

kommentarer

Tags: