09 okt NYTT FRA MARKED

Markedsavdelingen har jobbet hardt denne høsten, og her kommer en kort oppsummering av nye samarbeidspartnere som har signert avtale med klubben denne høsten:

 

peab_eiendomsutvikling_fargePEAB

Peab er en av våre nye Bronsepartnere. Selskapet er prosjektutvikleren og byggherren i Peab, og holder til på Lysaker. De er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring innen eiendomsutvikling.

 

 

peab_work

Foto: PEAB

 

Astrofarm AS

Astrofarm AS er en totalleverandør av IT- og kommunikasjonsløsninger, og er en av våre nye Bronsepartnere. De ble etablert som IT driftsselskap i 1998, og har flest kunder innenfor “standard IKT kontordrift”. I tillegg har de spesialisert seg innenfor offshore og leveranse av ERP systemer til helsebransjen, og selskapet holder til i Nye Vakåsvei 8 på Hvalstad.

 

Print

 

Strömstad-SpaStrømstad Spa

Nok en ny Bronsepartner! Strømstad Spa & Resort ligger bare ti meter fra sjøen i Bohuslän, kort veg fra Oslo og Gøteborg. Resorthotellet er perfekt for både store og små møter, og herlige private opplevelser for venner og familie. Her kan du spille golf, trene og nyte av et herlig spa!

 

StrømstadSpa

Foto: Strömstad Spa

 

MittAskerMinBygdMitt Asker

Mitt Asker er en ny Nettverkspartner, og selskapet har en visjon om å være den eneste app som vi innbyggere i Asker trenger for å vite alt som skjer i kultur, idrett, fritidsliv og handel. Mitt Asker skal være best på å finne kortreiste tilbud.

 

 

 

FORNYELSER AV AVTALER

I tillegg til nye partnere, har vi også flere partnere som har fornyet sine avtaler med oss.

Les også: Opplysningen 1881 går for gull

Les også: JFKnudtzen går for sølv

 

Følgende Bronsepartnere har fornyet sine avtaler:

 

Møller Bil Asker og Bærum – består av flere nybilavdelinger; Volkswagen Asker og Bærum og Audi Asker og Bærum. I tillegg får man kjøpt bruktbiler med 30 dagers bytterett, gunstig finansiering og gode forsikringsordninger.

Møller Bil

AskerKroenAsker Kroen AS – grunnlagt i 1930 og Askers eldste cateringbedrift. Som en lokal matleverandør legger de stor vekt på kvalitet i alle ledd, fleksibilitet og personlig service. Holder til i Askerveien 48.

 

 

8999AC94-6C91-49C4-8C21-D3984AF1675E

Pelican Rouge – vår kaffeleverandør er en del av Selecta Group, og er totalleverandør innen drikkeløsninger. Med røtter helt tilbake til 1863 har de jobbet for å bli en av de største og mest pålitelige kaffeleverandørene i Europa. Hovedkontoret ligger i Oslo, men selskapet har avdelinger over hele landet.

 

 

930C85BE-27FF-4A82-AA02-9EF61FE8CD4BRammemakeriet (Taberna Ramme) – har utsalg i Fekjan 80 på Nesbru / Holmen. De rammer inn hva du måtte ønske; oljemalerier, grafiske blad, medaljer, smykker og ikke minst kan de hjelpe deg med å ramme inn en av dine drakter!

Rammemakeriet

 

FestusFestus Event – etablert i 1989, og leverer utstyr og kreativt innhold til mer enn 3000 vellykkede arrangementer i både inn- og utland. Festus har hjulpet oss med flere av våre arrangementer, som Frisk Asker City Race og våre Kick off.

 

 

 

Følgende Nettverkspartnere har også fornyet sine kontrakter:

Adek

Adek AS – Adek AS design og expo ble etablert i 1983 og har etter hvert utviklet spesialkompetanse innen sisteleddsmarkedsføring. De holder til i Kirkeveien 185 i Asker.

 

Brækhus – advokatfirma som ble etablert helt tilbake i 1929. Fokuserer på SMB-bedrifter, og er et nytenkende alternativ til de største advokatfirmaene.

Brækhus

 

Forbo Flooring – er en ledende produsent av gulvbelegg, bygglim samt driv- og transportbåndsystemer. Holder til i Hagaløkkveien 7 i Asker.

forbo

 

GKTI – Gustav Käser Training International er din partner for leder- og salgstrening. Har kontor i Østre Kullerød 5 i Sandefjord.

Gustav Kaser Training International

 

Oversikt over alle våre Partnere finnes her.

 

Kunne ditt firma tenke seg å høre hva det innebærer å være en av våre samarbeidspartnere? Ta kontakt med Fredrick eller Mette i vår Markedsavdeling!

 

Kommentarer

kommentarer