nytt_fra_marked

09 Jan NYTT FRA MARKEDSAVDELINGEN

Vi har gått inn i det nye året, gutta har allerede spilt sine første kamper i 2017 og de neste kommer på løpende bånd. Samtidig som spillerne gjør sitt beste på isen, gjør vår markedsavdeling sitt beste på sin hjemmebane. Det er med stor glede at vi kan fortsette å melde om flere ny- og re-signeringer av samarbeidspartnere.

 

Skrevet av: Thea Amanda

 

aabyAaby Marine og Jørgen Haga har et langt og nært forhold til klubben vår. I over tre-tiår har denne mannen hatt sterke bånd til klubben, først ikledd drakten og deretter som samarbeidspartner. Vi er svært fornøyde med at Aaby Marine og Jørgen Haga fortsatt verdsetter dette båndet, slik vi gjør. Aaby Marine er forhandler av flotte båter som Nimbus, Paragon og Windy som er en av Europas mest anerkjente sportscruisere mellom 28 og 52 fot. Deres fokus på kunden, gir resultater i en fantastisk kundebehandling, service og kvalitet. Hos Aaby Marine får du kvalitet i hver fot du kjøper.

 

rp_Arkel-300x150.pngArkel Asker og Bærum er elektro entreprenøren for deg som ønsker erfaring, fagkunnskap og kvalitet i hver millimeter av det elektriske arbeidet som blir utført i ditt hjem! Vår gullpartner  utfører arbeid innen for mange områder, om du måtte trenge oppdatering av elektrisk anlegg i ditt hus eller ditt bygg. Arkel sine servicearbeidere setter også opp komplett nettverk i din bygning, tilrettelegger for EL-bil lademuligheter og sikrer ditt firma, din skole eller barnehage et oppdatert og trygt brannvarslingssystem. Arkel følger deg fra planleggingsfasen til vedlikehold etter arbeidets slutt. Hos Arkel kan du føle deg trygg! Vi gleder oss til et godt samarbeid med Asker og Bærums komplette leverandør innen elektro.

 

Vårt nettverk blir mer mangfoldig og vokser stadig. Vi har hatt mange gode samarbeidspartnere opp igjennom og vi gleder oss til å utvikle oss i takt med våre mange partnere. Gjennom tilrettelegging av frokostmøter, business to business, nettverksdager og mye mer legges det opp til et godt samarbeid mellom partnerne og ikke minst handel og bruk av nettverkets mange ressurser.

 

ExpertExpert Slependen er en av våre ikke helt nye, men nyere samarbeidspartnere. Deres brede utvalg, av alt fra kjøleskap og hvitevarer, til elektriske tannbørster, pc-er og telefoner gjør dem til en av markedets ledene forhandlere innenfor el-produkter. Hos Expert Slependen kan du får hjelp til å velge den kaffemaskinen som gir dagen din en bedre start, støvsugeren som gjør hjemmet litt mer støvfritt eller vaskemaskinen som både skåner og vasker klærne dine. Gjennom bra kundeveiledning, rimelige og gode forsikringer og kunnskap hjelper Expert Slependen deg å velge det du trenger!

 

xxl-all-sports-unitedDenne sesongen har vi hatt den store glede av å inngå et samarbeid med en av sportsgigantene i Norge, nemlig XXL Sandvika! Vi er svært takknemlig for å ha denne eksperten på villmark- og sportsutstyr i ryggen. XXL Sandvika sitt meget brede sortiment og gunstige priser gjør valget litt enklere i den jungelen av sportsbutikker som finnes. Hos XXL Sandvika står service høyt og skal vi tro VG, er det nettopp hos XXL Sandvika du vil få de beste prisene og tilbudene i markedet! Velg smart du også, velg XXL Sandvika.

 

OlaTI en årrekke har Ola Tollefsen Bussreiser sørget for å frakte våre oransjekledde trygt og komfortabelt til og fra kamp. Hans toppmoderne busser gjør reiser i både inn- og utland komfortable, trygge og litt lettere. Med toalett ombord, DVD og kaffemaskin, blir turen tilrettelagt for både store og små. Ola Tollefsen Bussreiser kan frakte ditt firma, din barnehage, skoleklasse eller idrettslag til deres destinasjon. Vi er svært takknemlige for at dette nå tradisjonsrike samarbeidet er fornyet. Velg busselskapet som bryr seg om deg og som støtter lokalsamfunnet!

 

 

 

Vi i Frisk Asker føler oss privilegerte som kan være med å se flere firmaer i vekst, flere firmaer som samarbeider og gir hverandre gode muligheter. Vi føler oss svært heldig som har et nettverk der samarbeid står høyt og det å bruke hverandre er en av de tingene som kjennetegner nettverket. Sammen spiller vi hverandre gode!

 

BOSBertel O. Steen er bilforhandleren som gir gunstige priser, gode vilkår og leverer kjørekomfort i hver eneste bil. Vår bronsepartner og gode samarbeidspartner leverer merker som Kia, Peugeot og Mercedes-Benz, både nye og brukte. Hos Bertel O. Steen kan du være sikker på at dine behov blir lyttet til, at du kan gå ut av deres lokaler på Rud med den bilen som passer dine behov og din prisklasse. Bertel O. Steen er din totalleverandør av bil! Fokus på kunden og sikkerhet gjør at dine servicer og kjøp er trygge og ikke minst av svært god kvalitet.

 

UnivernUnivern er en av våre mange støttespillere som har vært med i mange år! Univern er totalleverandør på arbeidsklær, personlig verneutstyr og profilklær. Hos Univern får du klær i alle former og farger, raskt og utført med perfeksjon. Som en mangeårig partner har flere av våre medlemmer i organisasjonen fått gleden av å bære Univerns arbeid og vi kan garantere kvalitet og et flott estetisk utført arbeid. Hos Univern Asker får du alltid god kundeservice og rask levering. Ta sikkerheten, arbeidskomfort og kvalitet på alvor, velg Univern!

 

 

Ønsker du å bli en del av vårt bugnende nettverk? Enten du er en stor eller liten bedrift så har vi plass til deg! Kontakt vår Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, fredrick@friskasker.no, for en uforpliktende samtale!

Kommentarer

kommentarer