26 des NYTT FRA MARKEDSAVDELINGEN

Tiden går raskt og vi begynner for alvor å nærme oss årets siste dag. For markedsavdelingen har dette året bestått i blant annet å re-signere og signere nye samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere er essensielle for å videreutvikle klubben, og vi er meget takknemlige for at stadig flere ønsker å være en del av det som vi vil kalle Østlandets beste samarbeidspool.

Skrevet av:  Thea Amanda 

AkimiEn av våre sponsorer som har valgt å bli med videre denne sesongen, er gjengen på Akimi. Deres brede kompetanse innenfor fysioterapi, kiropraktikk og massasje er en svært viktig ressurs hva kommer til å forebygge skader, samt få gutta raskere tilbake på isen etter en skade er inntruffet. Akimi Askerhallen behandler ikke bare idrettsutøvere, men også privatpersoner. Deres brede erfaring og kunnskap fører til en kvalitetssikker behandling, både ved nye og gamle skader, eller skadeforebyggende behandling og trening. Sett kroppen først, gå til Akimi! Vi vet av erfaring at denne gjengen har det som skal til for å gi kroppen din en bedre hverdag!

MoellerbilEn annen sponsor som gledelig har valgt å bli med oss inn i et nytt og forhåpentligvis langt samarbeid er Møller bil Asker og Bærum. En bilforhandler som tilbyr det lille ekstra! Ønsker du å kjøpe Audi eller Volkswagen? Hva med en velholdt bruktbil eller full service?  Hos Møller bil Asker og Bærum, blir ikke bare bilen din ivaretatt, men du også! Det er ingen tvil om at kundeservice står høyt hos Møller bil Asker og Bærum. Når bilen din er på service, kan du få gratis tilgang på trening, lunsj, EL-sykkel eller billetter til offentlig transport, slik at servicen blir en glede og ikke et hinder for dine daglige gjøremål. Møller bil, er kvalitet og kundeservice i en herlig blanding!

bestrenholdVårt nettverk er mangfoldig, og våre samarbeidspartnere nyter veldig godt av dette. Det er en glede for organisasjonen å se hvordan samarbeidspartnerne hele tiden bruker hverandre når de trenger ulike tjenester. En av våre samarbeidspartnere som nesten samtlige i og utenfor nettverket kan sette pris på er Best Renhold. Hvor deilig er det ikke å komme hjem til nyvasket hus? Eller slippe tanken på den omfattende julevasken? Best renhold fikser dette for deg, nettopp fordi de er best på renhold. Dette gjelder ikke bare husstander, men også kontorer, store bygg og anlegg. Best renhold utfører vasken med den største perfeksjon og bruker skånsomme produkter for å sikre ditt hjem, kontor eller anlegg et rent miljø.

Header03.05.146Rundt om i hallen henger det store reklamer, nede på VIP´en henger det bilder i alle størrelser og utforminger, ved dørene før kamper ligger kampprogram. Alt dette er det Taberna Ramme som står bak. Taberna Ramme har vært en trofast og viktig samarbeidspartner for klubben i langt over 20 år. Fra å sikre arbeidsplasser til å dekorere ulike rom i hallen og støtte klubben økonomisk har de bidratt til at Frisk Asker kan ta den reisen vi er på vei mot. De har et rikt utvalg av rammer, bilder og speil, trykkmetoder og en leveringstid som vil glede deg. Så skal du ha et ny ramme til et bilde, trykke opp årets familiebilder eller produsere skilt til din butikk, ja da er Taberna Ramme et meget godt valg.

norengrosNorengros Drammen Papir Engros har tatt fatt på et nytt og godt samarbeid med klubben, det setter vi pris på! Norengros Drammen papir Engros er en totalt leverandør av alt du måtte trenge til ditt kontor eller hjem. Deres butikk bugner av alt du kan tenke deg, fra sprittusjer i alle former og farger, til kaffe, og alt du måtte trenge når du skal arrangere tidenes nyttårsfest. Ikke nok med det, men de er også Norges største leverandør av forbruksvarer til både privat og offentlig sektor. Ved å benytte seg av Norengros Drammen Papir Engros og deres massive utvalg, vil du ikke bare få varer av kvalitet, men en kundeservice som følger opp deg og dine behov samt rask og sikker levering. Så når du skal fylle på kontorrekvisita hos din bedrift, eller bare kjøpe inn til husholdningen, dra til Norengros Drammen Papir Engros på Billingstad. De er butikken som møter alle dine behov innen forbruksvarer!

wright_logotype_rgb_white-greenWright Trafikkskole er en av våre nye samarbeidspartnere denne sesongen. Trafikkskolen er plassert omtrent i hjerte av Asker sentrum. Vår nye samarbeidspartner tilbyr omtrent alt innenfor førerkort. Hos Wright Trafikkskole Asker kan du ta førerkort til både personbil, moped, motorsykkel og henger, samt trafikalt grunnkurs. Med konkurransedyktige priser, dyktige og imøtekommende kjørelærere, vil din eller dine barns vei mot førerkortet være sikret. I jungelen av kjøreskoler, er det viktig å ta det riktige valget. Velg Wright du også!

 

Som du kan lese har vi et bredt spekter av samarbeidspartnere, ønsker du å bli en av dem? Ta kontakt med vår Markedssjef Fredrick Bråten Haugland: Fredrick@Friskasker.no

Kommentarer

kommentarer