01 sep OFFICE MANAGEMENT – NY SØLVPARTNER!

ENDELIG ER DET VÅR TUR! OFFICE MANAGEMENT ER SØLVPARTNER

Tekst: Thea Amanda / Foto: Fredrick Bråten Haugland

Det er noe som har manglet i Askerhallen. Noe som har manglet når en ikke helt fikk med seg målet, noe som har manglet for å gi introen det lille ekstra. Det er noe som har manglet for å gjøre opplevelsen av de oransje komplett! Men fortvil ikke, for vår nye samarbeidspartner Office Management oppfyller en drøm hos mange av våre supportere. Fra sesongen 2017/2018 vil nemlig en storskjerm pryde Askerhallens vegger, og vi kan ikke annet enn å glede oss over et godt samarbeid og en flott storskjerm.

 

OfficeManagement2

Henrik Fagernes (til høyre), sammen med Markedssjef Fredrick Bråten Haugland

 

– ØNSKET Å SETTE SAMMEN EN SPENNENDE LØSNING

Vi tok oss en kort prat med Henrik Fagernes i Office Management i anledning det nye samarbeidet.

Hvordan ble dette samarbeidet til og hvilke tanker har dere om det?

“Frisk Asker er en av Norges beste Ishockeyklubber og spiller i GET-ligaen. Klubben hadde et ønske om å bruke en storskjerm til å informere og kommunisere med publikum under hjemmekampene i Askerhallen. Klubben ønsket både storskjerm og et helhetlig system for å enkelt styre og publisere innhold. Vi kom tidlig i kontakt med hverandre og så at her kan vi sette sammen en spennende løsning for klubben.”

“Office Management har lenge ønsket å knytte seg til Askers største merkevare, Frisk Asker. Ved å bli samarbeidspartner med klubben får vi være med på reisen til Frisk Asker og samtidig bli kjent med andre partnere i nettverket. Vi ser på dette som et langsiktig samarbeid i både Askerhallen og i ny ishall når den står klar. Det må også nevnes at jeg selv er fan og har fulgt Frisk Asker i mange år. Vi gleder oss!” sier en entusiastisk Henrik Fagernes.

Hva håper dere denne storskjermen vil tilføre i Askerhallen?

“Først og fremst enda mer publikumsengasjement. Det er en veldig stor skjerm som vil være mer enn kun en resultattavle. En stor LED-skjerm vil bringe en hel ny dimensjon over opplevelsen på kamp. Samtidig blir dette en flott eksponeringsflate for sponsorer”, fortsetter Henrik Fagernes.

Fortell gjerne litt om noen av funksjonene til storskjermen.

“Vi leverer styringssystemet Omnivex som oppdaterer skjermen med målstatus, spillerpresentasjon, sosiale medier, live video, og annen informasjon fra klubben og sponsorer. Det er kun fantasien som setter grenser!”

Hva annet kan Office Management levere?

“Office Management tilbyr løsninger som er tilpasset kundens behov innen dokumenthåndtering, IT, digital signage og facility service.

 

Vi er mange som gleder oss til sesongstart. Men nå, kanskje mer enn mange år tidligere. Vi gleder oss til å heve tilbudet til publikum, til å se mange lekre mål på den flotte skjermen og vi gleder oss til et godt samarbeid med Office Management. Nå er det bare å starte nedtellingen. Før vi vet ordet av det er det tid for dropp i sesongen 2017/2018. Vi sees i Askerhallen, foran storskjermen!

Kommentarer

kommentarer