03 mar OILERS UTLIGNET

I DNB Arena ble det nok en kamp preget av fysisk spill, og det ble delt ut 26 utvisningsminutter til hjemmelaget mot 14 til oss. Men ute på isen var det likevel hjemmelaget som var mer effektive, og til slutt sto det 3-2 på tavla etter at hjemmelaget vant også skuddstatistikken 37-26.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Oddmund Sola

 

4 av 5 MÅL I OVERTALL

At utvisningene fikk betydning i DNB Arena vises tydelig når vi ser at fire av de fem målene kom i overtall. Kun hjemmelagets 2-1 mål, som kom 47 sekunder før andre periode var slutt, ble scoret i spill fem mot fem. Vi har vært solide i undertall denne sesongen, men i dag måtte vi altså se to pucker bak Nicklas i undertall.

Med 1-1 i kamper, betyr det at vi minst skal spille fem kamper, som igjen betyr at det vil bli en hjemmekamp i Askerhallen også fredag 9. mars klokken 19.00

Foto: Oddmund Sola

Foto: Oddmund Sola

 

BRA POWERPLAY – DÅRLIG BOXPLAY

– Det var første periode som ødela for oss. Vi pådrar oss for mange utvisninger etter at våre ble med på Oilers sine etterslengere, og slo tilbake. Da er det lettere for dommerne å se gjengjeldelsen enn den første situasjonen. Det er bare sånn det er, men det var frustrerende å se på, sier Sune etter kampslutt.

3V5A3855v1Kom Oilers “under huden” på gutta våre, og fikk irritert dem?

– Ja, jeg tror vel kanskje det. Men vi fikk rettet opp det i andre og tredje periode, og da synes jeg vi spilte jevnt med dem. Og det endte jo 3-2, så det var en jevn kamp. Det er ingen som skal tro at det er enkelt å komme til DNB Arena og ta hjem en seier.

Var det litt overtenning hos gutta våre?

– Litt overtenning var det nok, og det er noe vi som lag må lære oss å håndtere.

Laget overnatter i Stavanger, og setter seg så på flyet hjem i morgen tidlig klokken 09.05. Gutta får treningsfri søndag, men møtes til et lett ispass på mandag før det igjen er klart for ny kamp i Askerhallen mandag kveld klokken 19.00. Der håper Sune at det er flere som møter opp enn sist.

– Jeg registrerer at det heller ikke var utsolgt her i dag, men jeg håper jo at det kommer flere hjemme i Asker på mandag, avslutter Sune.

Og det håper virkelig vi også, for gutta har fortjent å få full support fra tribunen – og vær ikke i tvil; Det hjelper! Så hjelp til med å få folk på kamp i Askerhallen på mandag! Ta med familie, venner og kjente og møt opp for å støtte Askers Store Stolthet!

 

 

KVELDENS MÅLSCORERE

346:20
GOAL PP1 by 20 A. Bastiansen – Assist: 81 V. Saponari , 5 O. Nilsson
32
343:27
GOAL PP1 by 17 E. Salsten – Assist: 29 C. Gedig
31
239:13
GOAL EQ by 25 W. Rapuzzi – Assist: 51 P. Cornet 
21
230:00
GOAL PP1 by 16 T. Foster – Assist: 81 V. Saponari , 5 O. Nilsson 
11
112:30
GOAL PP1 by 51 P. Cornet – Assist: 93 M. Søberg , 41 D. Sveum 
10

 

 

Foto: Oddmund Sola

Foto: Oddmund Sola

Kommentarer

kommentarer