02 sep OPPTUR MOT HERLEV

Etter den lille nedturen på fredag, kunne Scott Hillman registere en liten opptur mot Herlev i lørdagens oppgjør i Herlev Skøjtehall et stykke nordvest for København. For selv om hjemmelaget scoret først før første periode var halvspilt, så var det en jevn periode mellom lagene. I andre periode var det rekka med Garreth Thompson, Basse og Medby som sørget for å snu kampen til 1-2, før hjemmelaget utlignet til 2-2. Kampen bølger frem og tilbake, og Garreth får sjansen på å score på straffeslag, men klarer ikke å overliste den danske keeperen.

I tredje periode er det nok en gang Thompson/Basse/Medby som sørger for at vi trekker det lengste strået i den andre og siste treningskampen hos våre naboer i sør, og dermed kan Scott & Co reise hjem med en bedre følelse i bagen – og forhåpentligvis flere svar enn spørsmål før vi møter  Sparta på tirsdag til den siste treningskampen før alvoret tar til på lørdag!

Vi regner med at de fleste nå har lastet ned Frisk appen og er klare til lørdag?!?! Vi gleder oss i hvert fall, og regner med at det gjelder mange andre!

Kommentarer

kommentarer