05 des OPPTUREN UTEBLE PÅ HAMAR

Skadelisten ble dessverre ikke kortere før kveldens kamp mot Storhamar, men det var svært gledelig at nummer 21 var tilbake på line-up´en! For Mats Frøshaug har ikke spilt kamp siden 12. oktober, og har vært plaget med det samme som satte ham ut i en lang periode også forrige sesong. Men 31-åringen ga trenerduoen Aasland/Wold klarsignal, noe som kom godt med etter at både Fredrik Lystad Jacobsen og Magnus Geheb er syke, og Reid Petryk og Patrick Bovim er skadet. I tillegg har vi tre på U20-landslaget som forbereder seg til U20-VM, og er i Danmark denne uken.

 

ENDRE MEDBY MED TIDLIG MÅL

“Mr Teddybear 2019”, Endre Medby, fikk først kampens første utvisning, for deretter å sette kampens første mål i Power Play. Assist var ved Mats Frøshaug, som fant Endre med en lekker backhand-pasning foran Storhamar målet. Endre gjorde ingen feil og sørget for at vi kunne gå til første pause med ledelse – til tross for at hjemmelaget vant skuddstatistikken relativt klart 19-9.

Foto: Stian Bye Høgsveen / Storhamar Hockey

Endre Medby scoret sitt sjette for sesongen. Foto: Stian Bye Høgsveen / Storhamar Hockey

 

Det var ingen imponerende første periode fra våre, og når vi så pådrar oss to utvisninger med snaue fire minutters mellomrom, så sprekker nullen til slutt. Christian Kåsastul pådrar seg en noe unødvendig utvisning etter at Dahlberg har blokkert – men dommerne er ikke konsekvente, og lar Storhamar-spilleren slippe unna utvisning. Det gjør ikke Mikael Dokken i samme situasjon senere i perioden når Øksnes gjør noenlunde samme forseelsen, men det er dessverre noe vi ser ut til å måtte leve med. For Storhamar utnytter overtallet til å utligne til 1-1, og lagene går til pause på stillingen 1-1. Heller ikke midtperioden var spesielt positivt for vår del, og Storhamar vinner også skuddstatistikken i denne perioden med komfortable 15-6.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen / Storhamar Hockey

Foto: Stian Bye Høgsveen / Storhamar Hockey

 

I tredje periode skulle det gå 5.38 før hjemmelaget kunne gå i ledelse for første gang i kampen ved Zettergren, og snaue fem minutter senere økte Rønnild til 3-1 på et – må vi innrømme – lekkert hockeymål. Vi får mulighet til å spille i overtall når det gjenstår drøye fem minutter, men greier ikke å utnytte overtallet. Og når vi tar ut Dahlberg i sluttminuttet er det hjemmelaget som kan sette inn 4-1 i tomt bur, og dermed taper vi vår femte kamp på de seks siste kampene.

Vi kan ikke si annet enn at dette ikke var noen god forestilling fra vår side, og det må skjerpes kraftig foran oppgjøret mot Narvik på søndag klokken 14.00 – et Narvik-lag som slo Sparta hele 5-1 på egen is i kveld! Vi håper at mange kommer og gir støtte til gutta – for det er spesielt når det går litt trått at det er behov for støtten fra tribunen!

 

FB1200x630tidslinjeFA-NARVIKv2b

 

 

 

Kommentarer

kommentarer