05 mai OSKAR FORLENGER!

Oskar Nilsson

Oskar Nilsson under Ironman 2016.

Når sesongen starter til høsten er det nok en gang med #5 på plass i forsvaret vårt, og med det går Oskar inn i sin femte sesong i Frisk-drakten. 26-åringen fra Luleå kom til klubben første gang foran 2011/12-sesongen, men etter to sesonger dro han hjem til Sverige og spill for Asplöven – og en kamp for Luleå i SHL. Han har også tidligere spilt SHL-kamper for Luleå, da han i 2010/11 fikk 10 kamper for moderklubben. Men nå har han bestemt seg for to nye år i Frisk Asker, og etter at han tidligere har lovet å ta en tittel med klubben kommer det kanskje ikke som noen overraskelse.

Selv sier vår assisterende kaptein på telefon fra Luleå at han er godt fornøyd med å ha skrevet ny kontrakt med klubben.

“Det kjentes naturlig å skrive på en 2-års kontrakt nå. Jeg har vært med på reisen som klubben har vært på, fra nesten nedrykk til å være en toppklubb i GET-ligaen. Så det var et enkelt valg for meg”, sier Oskar.

“Eneste ulempen er at barna blir norske”, ler han, og sier at familien også trives veldig bra i Asker og har slått rot i Asker hvor de har fått mange venner. Men på grunn av problemer med å få barnehage blir det gressenkemann-tilværelse for Oskar frem til jul, noe han ikke ser frem til.

“Ja, det blir en utfordring det første halvåret”, fastslår Oskar.

 

– VIKTIG MED KONTINUITET

Leder av Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, er også fornøyd med å ha Oskar på plass.

“Det er viktig med kontinuitet i laget, og Oskar har vært hos oss i flere sesonger nå. Vi er glade for at han blir med oss i to nye sesonger!”

 

SKYTER MEST

Oskar er kanskje den backen i klubben som skyter mest, og i løpet av de fire sesongene han har spilt for klubben har det blitt 22 mål og 72 assister i serien, og 2 mål og 17 assister i sluttspillene. Vi håper og tror at det kan komme mer fra den hardtkjempende norrlendingen, men selv “skylder” han på den litt dårlige uttellingen på skuddene sine på køllene.

Oskar NIlsson

Oskar Nilsson hadde gullhjelmen tidlig i sesongen

 

“Jeg har gitt beskjed til klubben at jeg må få bedre køller”, ler Oskar.

Når vi spør om han tror at klubben vil kjempe i toppen også neste sesong, blir han litt mer alvorlig, og sier at vi på ingen måte må regne bort de andre klubbene.

“Nei, vi må på ingen måte regne bort de andre klubbene. Det er små marginer i ligaen, og det er viktig at vi greier å få inn spillere med spisskvaliteter.”

Selv om Oskar er fornøyd med å få tillit fra trenerteamet, og dertil mye spilletid, så kan det bli vel mye til tider.

“Jag kan inte göra allt”, avslutter Oskar med et bredt smil.

Vi gratulerer Oskar med ny kontrakt, og gleder oss allerede til ny sesong skal ta til. I mellomtiden ønsker vi han og familien en riktig god sommer!

 

Kommentarer

kommentarer