08 mai OSKAR IKKE MED VIDERE

Oskar Nilsson blir dessverre ikke med oss videre. Selv om han hadde ett år igjen av kontrakten, og etter planen skulle være Frisk-spiller minimum ett år til, så har Oskar bedt om å bli løst fra kontrakten på grunn av familiære årsaker.

Tekst/Foto: Finn Eriksen

 

ØNSKET HAN MED VIDERE

– Vi ønsket naturlig nok ikke å la en av våre beste spillere gå, men når det er på grunn av familiære årsaker så lar klubben det selvsagt gå foran en kontrakt vi måtte ha med spilleren, sier Nicolay Sørensen i Sportskomiteen.

– Klubben vil takke Oskar for det han har bidratt med de to periodene han har vært her. Ikke bare har han vært en god hockeyspiller, men har også bidratt mye utenfor isen med sitt gode humør.

_MG_7037

 

TO PERIODER I KLUBBEN

Oskar kom til klubben første gang foran 2011/12-sesongen, og i sesong to ble han utnevnt til assisterende kaptein. Deretter returnerte han til hjemlandet for spill i Asplöven – og en kamp på utlån til Luleå i SHL – før han kom tilbake til oss i 2015. I de tre siste sesongene har han vært fast inventar på laget med A på brystet, og en av våre viktigste offensive backer. Han produserte 10 mål og hele 34 assister i årets serie, og endte med det på en sterk 13. plass på poenglisten i GET-ligaen.

OskarNilsson1

Oskar rakk å passere 200 seriekamper for klubben.

 

– VÄNNER FÖR LIVET

Fra en Highway i USA med retning mot Nashville får vi kontakt med en ferierende Oskar. Når vi sier at vi synes det er synd at han forlater klubben, svarer Oskar med sin sedvanlige humor.

– Äntligen får Frisk chansen att vinna igen!

Og selv om også han synes det er leit å måtte forlate klubben, så lukker han ikke døren for en retur til klubben en gang i fremtiden.

– Ja, men det känns tråkigt. Men jag hoppas jag får möjligheten att komma tillbaka och kanske vinna någonting, sier Oskar, og skyter inn at det er mange han vil takke i klubben.

– Det är många jag vill tacka…..

– Nä, men alla frivilliga, fans, hela stötteapparaten (inklusive dig), Ole G och Sport naturligtvis, som är så förstående, sier den 27 år gamle “rammemakeren” som har jobbet hos nettopp Ole G Haug mens han har spilt for klubben.

– Lagkompisarna är ju självklart, men framförallt dom som man spelat med under längre tid, dom har verkligen blivit vänner för livet.

 

Oskar_Nilsson

 

Vi ønsker Oskar lykke til videre – kanskje krysses våre veier igjen en gang i fremtiden!

Kommentarer

kommentarer