31 okt OSKAR SENKET OILERS

ASKERHALLEN: Det ble sesongens tredje seier mot fjorårets dobbeltmestere Stavanger Oilers, og denne gangen endte det med 2-1 seier i ordinær tid. Og på alle tre målene var det Oskar Nilsson som var sist på pucken.

– Han har jo en tendens til å erte Nicklas (Dahlberg), men jeg tror vel ikke han gjorde det med vilje, smiler Marius Bjerke etter kampslutt.

Etter en god start på kampen, hvor Oskar scoret periodens eneste mål på et prikkskudd snaue to minutter før pause, kom en midtperiode hvor laget manglet det meste. Hadde vi ikke hatt en Nicklas Dahlberg som var tilbake i godt gammel slag, så kunne det fort blitt flere mål i sekken enn det ene som kom etter 36.38. Skuddet fra Kokkola gikk via Oskars kølle og i mål, og ut fra spill og sjanser i andre periode var det fortjent at bortelaget utlignet.

– Andre periode må ha vært noe av det dårligste jeg har sett i år, medgir Marius, men sier at det ikke var noen “hårføner” fra trenernes side i den siste pausen.

– Nei, det er nok ikke noe som ville hjulpet i den situasjonen. Vi måtte bruke tiden på å bygge opp gutta, og gi råd og oppmuntring til hvordan vi ønsket at de skulle spille. Det så absolutt ut til å virke, for i tredje periode kom vi tilbake og spilte en bra periode.

 

Anders Bastiansen kunne feire bursdag med seier mot Oilers.

Anders Bastiansen kunne feire bursdag med seier mot Oilers.

 

– NICKLAS GJØR DET JO FAKTISK BRA

– Det er skönt å score tre mål – ja, det er bra! Smiler Oskar, og innrømmer at andre periode var dårlig.

– Nei, vi er ikke fornøyd med andre periode. Da faller vi tilbake til måten vi spilte mot Lillehammer – og det kunne jo kommet flere. Nicklas spiller jo faktisk bra i dag, sier Oskar med et smil.

– Vi pratet på forhånd om at vi skulle spille en bra defensivt kamp, og første og tredje periode spilte vi bra. De har jo en del gode spillere, noen “rever” som vet hvordan de skal spille.

Men dere var på revejakt i dag?

– Ja, og fikk skyte et par stykker.

Nå gjenstår Stjernen før det er en pause, og den er vel kjærkommen?

– Det har vært mange kamper som har kommet tett, så det skal bli godt med hvile etter Stjernen-kampen 5. november.

 

_MG_4073v1

Nicklas Dahlberg revansjerte seg i dag, og holdt oss inne i kampen i en litt dårlig midt-periode.

 

TERNINGKAST?

Terningkast 3På grunn av det Marius Bjerke karakteriserer som en elendig midtperiode, vil han – til tross for seieren – ikke gi kampen mer enn terningkast tre.

– Det får holde med en treer i dag, avslutter Bjerke.

Og etter åtte kamper på drøye 14 dager, så har gutta lov til å være slitne!

Vi er kjempestolte og fornøyde med tre poeng – så får det være at underholdningsverdien var så-som-så i midtperioden. Vi tar tre poeng, og er tilbake der vi hører hjemme: På toppen av tabellen!

 

HØYDEPUNKTENE FRA KVELDENS KAMP (FRA TV2)

 

KVELDENS MÅLSCORERE

1. periode
1- 0 Frisk Asker Elite – EQ by 5 O. Nilsson – Assist: 62 C. Cocozza
2. periode
1-1 Stavanger Ishockeyklubb – EQ by 36 L. Kokkala – Assist: 12 M. Mostue17 E. Salsten
3. periode
2-1 Frisk Asker Elite – PP1 by 5 O. Nilsson – Assist: 22 G. Nunn90 M. Lamoreux

Kommentarer

kommentarer