29 des OVERKJØRT PÅ HAMAR

I noen kamper går det såpass dårlig at man ikke får særlig lyst til “å skrive hjem”, og fredagens kamp var nettopp en i den kategorien. Etter en oppløftende seier mot Sparta, var det “lakmus-testen” for Janna som skulle vise om laget endelig kunne vinne over et av lagene over oss på tabellen. For å si det enkelt; Det viste den med klare tegn at vi ikke var i stand til.

49656345_267722427254681_5431221174992371712_n

KUN 11 SKUDD PÅ MÅL

Statistikerne sier at et lag scorer i gjennomsnitt på hvert 10. skudd. Når så våre helter ikke greier å produsere mer enn 11 skudd på mål i løpet av hele kampen, sier det seg selv at det er ekstremt vanskelig å skulle få med seg poeng hjem fra CC Amfi. Rett nok greide Dahlberg å holde buret rent i løpet av de første 20 minuttene, men skuddstatistikken viste lite oppløftende 15-4 i vertenes favør. Og det skulle ikke bli særlig bedre i løpet av de neste 40. Andre periode endte med 12-4 i sjanser til hjemmelaget, og periodens eneste mål kom til alt overmål i vårt overtall – men dessverre var det Storhamars Robin Dahlstrøm som kontret inn 1-0. Tredje periode var snaue fire minutter gammel da 2-0 kom, og i løpet av drøye to minutter av perioden scoret Storhamar like godt tre mål og sørget for fullstendig overkjøring i CC Amfi med til slutt 5-0 på tavla. Skuddstatistikken vant de med suverene 43-11, og som sagt var det svært lite positivt å skrive hjem om. Derfor lar vi det være med dette, og satser på at gutta revansjerer seg mot Manglerud Star på søndag!

Takk til alle Frisk-supporterne som tok turen!