06 aug PÅ HJEMMEIS MANDAG

Etter en uke på is i Holmen Ishall, hvor gutta har hatt muligheten til å gå inn nytt utstyr, er det mandag endelig klart for å entre isen på egen hjemmeis i Askerhallen. Mandag klokken 16.30 skjer det – og vi håper mange tar turen for å ønske både gamle og ikke minst nye spillere velkommen!

 

SVENSK CENTER PÅ PRØVESPILL

I tillegg har Sune & co en liten “rosin i pølsa” som kanskje kan interessere en del av våre supportere! På prøvespill kommer nemlig en svensk center som blant annet har 113 kamper i SHL (6 i Champions Hockey League) og 48 kamper i ECHL. Han skal trene med laget i uka som kommer etter at Sune fikk tips fra Patrick Ross om at denne spilleren var tilgjengelig, og Sune er spent på hva han får se.

SuneBergman3

Sune Bergman

– Han har kun vært på is en gang så langt, så jeg forventer ikke all verden på mandag, sier Sune, og tror nok ikke at det er aktuelt å la han spille på Vålerengen i treningskampen på Jordal tirsdag.

 

– Vi får se, men jeg tror nok det er for tidlig, sier Sune.

 

Så hvis du er like nysgjerrig som oss på å se om dette kan bli vår neste signering, så foreslår vi at du møter opp i Askerhallen på mandag. Vi sees!

Kommentarer

kommentarer