08 jul POWER SLEPENDEN ØKER OG BLIR SØLVPARTNER

Vi får ikke nok av glad-nyheter nå i sommer, og denne gangen er det elektrogiganten Power Slependen som har fornyet avtalen!

– Vi kom inn for 3 sesonger siden, og har aldri sett oss tilbake, sier varehussjef Jonas Bjørnstad Husmo.

– For mange er nok et samarbeid med en idrettsklubb sett på som rene penger ut, men for oss så har den investeringen vi har gjort i Frisk Asker virkelig bidratt til å øke vår fortjeneste og vårt fotfeste i Asker og Bærum.

Salgsansvarlig Bedrift, Håkon Gran, er den som er ansvarlig for å følge opp avtalen på daglig basis, og Håkon er full av lovord om Frisk Asker.

– Vi merker det hver gang vi er på kamp, og ikke minst blant klubbens samarbeidspartnere: En profesjonell klubb som tenker langsiktig og tar vare på sine tilhengere, samtidig som en lojal og sterkt bedriftsnettverk bidrar til at vi ser god forretning med Frisk Asker. Dessuten er det gode idrettsprestasjoner som gjør oss stolte, sier Gran.

– Jeg er utrolig imponert over klubbens måte å jobbe med sport, og den innsatsen som legges ned for å skape et topplag er imponerende. Stort skryt til gjengen som gjør det mulig.

 

ØKER ENGASJEMENTET SITT I KLUBBEN

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er glad for at elektrogiganten re-signerer og øker sitt engasjement med Frisk Asker.

– Med en storskjerm åpner det seg nye muligheter, og for oss var det en selvfølge at Power kjøpte Power-Break, og foran sesongen 2018/2019 har vi gjort ytterligere grep for å gi klubbens medlemmer, supportere, sponsorer og frivillige ende mere Power-glede, så her er det bare å følge med, sier Markedssjefen.

Nå er du kryptisk, så kan du ikke si litt mer om hva dere har planlagt?

– Hehe, nei, publikum får vente i spenning, men kan komme med et stikkord: seriestart, sier en hemmelighetsfull Haugland.

Nå er det bare å stikke innom Power Slependen nesten gang det skal handles inn elektronikk til husholdningen eller bedriften, for de som støtter Frisk Asker fortjener et besøk😊

 

Power

LITT OM POWER

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. POWER ønsker alltid å ligge ett steg foran, fordi de vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  POWER-butikkene er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWER-butikker. POWER Norge AS er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser.

Om butikken
Power Slependen Nesbruveien 33, 1396 Billingstad  Telefon: 21 00 40 00
Åpningstider: Mandag – Fredag 10.00 – 21.00 Lørdag: 10.00 – 18.00

Kontaktpersoner
Håkon Gran Mobil: 970 65 880 Epost: hakon.gran@power.no

Velkommen til Power Slependen!

Kommentarer

kommentarer

Tags: