26 sep REVANSJEN UTEBLE

Storhamar hadde «meldt» på forhånd at de skulle revansjere finale-tapet i kveld – men det ville blant andre Granholm, Dokken og Lavoie ikke høre snakk om!

Hjemme i CC Amfi mente nok de fleste hjemmesupporterne at de skulle greie å revansjere fjorårssesongens forsmedelige finaletap, men i kveld viste gutta at det ikke var noen tilfeldighet at NM-gullet endte i Asker.

Viktor Granholm ga oss ledelsen før første periode var ferdig på det som så ut som et innøvd trekk. Rett fra dropp får Hamus Gustafsson satt opp Viktor, som banker inn ledelsen, og selv om hjemmelaget utlignet til 1-1 i midtperioden, var ex-Storhamar spiller Mikael Dokken frempå og økte til 1-2 bare 23 sekunder inn i tredje periode. Her kunne det se ut som Storhamar hadde glemt at Dokken hadde tatt til fornuft og skiftet klubb, for Mikael får pasning fra Patrick Thoresen, og alene foran Storhamar-målet gjør “Åkken Dokken” ingen feil. Alex Lavoie var ikke dårligere og på et flott pass fra Mikael Dokken setter han lekkert inn 3-1, som også ble sluttresultatet.

 

– VI MØTER ET BRA LAG

Etter at tre poeng var et faktum, kunne målscorer Granholm si seg godt fornøyd med en sterk borteseier – og samtidig kunne han skryte av kveldens motstander.

– Vi møter et godt lag, men samtidig synes jeg vi gjør en god defensiv jobb, sier Viktor om kveldens seier.

– Det ble en jevn kamp, men til slutt var det vi som var det mest effektive laget. Vi måtte klare oss uten Christian Kåsastul på backplass, men likevel tar vi med oss tre poeng fra Hamar, sier en fornøyd Granholm som satte sitt andre mål for sesongen.

Dermed sørget gutta også for at vi står ubeseiret i  de fem første kampene, noe vi ikke kan si oss annet enn meget fornøyde med.

Søndag venter Narvik, og vi regner med at gutta er på tå hev og sørger for at det ikke blir noen snubling mot et at årets nyopprykkede lag!

 

Storhamar - Frisk Asker

Alex Lavoie scorer 3-1 målet. Foto: Fredrik Olastuen

Kommentarer

kommentarer