30 jun RIIS BILGLASS FORTSETTER SOM SØLVPARTNER

Nok en super-nyhet fra Marked kan i dag offentliggjøres, og denne gangen er det våre trofaste venner i Riis Bilglass som har forlenget, og økt avtalen, med Frisk Asker!

– Vår kjærlighet til klubben en stor, men som Norges største aktør i vår bransje må vi også ha fokus på inntjening og forretning, sier regionsansvarlig Kurt Hjermundrud.

– Årsaken til at vi forlenger og øker er ene og alene at klubben omgjør vårt engasjement i økt forretning, og da er valget enkelt, smiler Hjermundrud.

Avdelingsleder for Asker, Joachim Hjermundrud, sier videre

– Stoltheten over det gutta presterer på banen er stort i Riis Bilglass, og det er med stolthet i blikket vi nå ser at Frisk virkelig har bygget seg opp til å bli det topplaget vi har drømt om. Stor honnør til klubbens Sportskomite som gjør en fantastisk innsats. Det Nicolay Sørensen og Patrick Gandolfi Hellman gjør (sammen med resten av komiteen) er det bare å ta av seg hatten for, sier en entusiastisk Avdelingsleder.

– Vi vil også benytte anledningen, på vegne av alle oss i Riis Bilglass, å rette en stor takk til Sune Bergman og Marius Bjerke for den jobben de har lagt ned for klubben i alle disse årene. Lykke til videre!

Riis Bilglass 2018

 

ENGASJERT AVDELINGSLEDER

Forrige gang dere re-signerte så var Kurt sitt engasjement på kampene et tema, og vi må bare spørre Kurt om han året etter fortsatt er like aktivt?

– Der kom det opp igjen, ja. Ja, jeg klarer ikke å sitte på tribunen, så jeg har ordnet meg “faste ståplasser” i Energima svingen, ved kiosken, og der stortrives jeg, ler en tydelig engasjert Kurt.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland smiler over Riis Bilglass sitt store engasjement, og legger til at det er ekstra gledelig å jobbe sammen med en partner som både brenner for at klubbens nettverk skal vokse, og samtidig er like engasjert på tribunen.

– Jeg oppfordrer alle om å besøke Riis Bilglass neste gang det skal byttes rute eller legges på solfilm, for dette er viktig for klubben og for Riis Bilglass, avslutter Markedssjefen.

 

Riis Bilglass logoLITT OM RIIS BILGLASS

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede. De utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos Riis håndterer de alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

Riis Bilglass fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. De legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Når dere velger Riis Bilglass så skal du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender.
Stikk innom en av de lokale avdelingene eller ring 66 78 93 88 for å bestille time
Riis Bilglass finner dere på følgende steder i regionen:
Liertoppen – Asker – Rud – Sandvika Storsenter – Sandvika Sentrum

Kontaktpersoner:
Joachim Hjermundrud Mobil: 481 81 309 Epost: joachim@riis.no
Kurt Hjermundrud Mobil: 951 01 349 Epost: kurt@riis.no

Velkommen til Riis Bilglass!

Kommentarer

kommentarer