19 mai RIIS BILGLASS FORTSETTER SOM SØLVPARTNER

Jobben med å bygge et godt lag til sesongstart fortsetter, og nå kan vi offentliggjøre at Riis Bilglass har forlenget avtalen som Sølvpartner med Frisk Asker.

«Vi har vært med og støttet Frisk Asker så lenge at vi ikke husker når vi begynte, og har gjennom årene fått en stor kjærlighet til hele klubben», sier regionsansvarlig Kurt Hjermundrud. Avdelingsleder for Asker, Joachim Hjermundrud sier at «det er stort å være tilstede i Askerhallen når gutta tar NM Sølv og det er med stolthet at vi nå kan sette vår signatur på enda en ny avtale med klubben». «Dette er noe alle avdelingene i regionen er med på, og samarbeidet med Frisk Asker skaper et engasjement hos alle ansatte i Riis Bilglass», fortsetter Kurt Hjermundrud.

Vi kan ikke dy oss, og bare må spørre Kurt om hans engasjement på kampene.

rp_steinsprut-300x165.jpg«Du måtte nevne det ja?»

«Ja, det hender vel at vi blir ekstra entusiastiske når det smeller som verst utpå banen, men det er viktig å leve seg inn i kampene», avslutter Kurt med et smil.

Dere har vært med lenge og har etter hvert inngått nokså store avtaler med klubben de siste årene. Vi lurer på hva Riis Bilglass vektlegger i sin avtale.

«Vi ser synergieffekter ved å støtte toppidretten og samtidig nyte godt av klubbens meget sterke partnernettverk. Det er her vi kan tjene inn de pengene vi bruker på Frisk, og avtalen med klubben er viktig for hele regionen», avslutter Kurt

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er fornøyd over at nok en partner velger å forlenge med klubben, og vi lurer på om det er «gode tider om dagen».

«Hehe, ja du kan vel egentlig si det. Vi har jobbet godt over flere år, og tett sammen med våre partnere, og det høster vi godene av nå. Det er viktig at vi skaper et topplag gjennom å sørge for at våre partnere tjener penger». Markedssjefen oppfordrer derfor alle om å velge Riis Bilglass neste gang det skal byttes rute, legges på solfilm – «Dette er viktig for klubben og for Riis Bilglass», avslutter Fredrick.

Riis Bilglass

Riis Bilglass

Litt om Riis Bilglass

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede. De utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos Riis håndterer de alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

Riis Bilglass fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. De legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

RiisBilglass2

Riis Bilglass fikk pris for “Beste kampsponsor” i 2014/15 og “Årets kampsponsor” i 2015/16.

Når dere velger Riis Bilgass så skal du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender.

Stikk innom en av de lokale avdelingene eller ring 66789388 for å bestille time

Riis Bilglass finner dere på følgende steder i regionen:

Liertoppen – Asker – Rud – Sandvika Storsenter – Sandvika Sentrum

Kontaktpersoner:

Joachim Hjermundrud  Mobil: 481 81 309                            Epost: joachim@riis.no

Kurt Hjermundrud          Mobil: 951 01 349                            Epost: kurt@riis.no

 

Velkommen til Riis Bilglass!

Kommentarer

kommentarer