12 nov RINGNES/PEPSI MED LANGSIKTIG KONTRAKT

Ringnes Bryggerier har sammen med Pepsi vært trofaste sponsorer av Frisk Asker gjennom mange år. Vi er svært stolte og fornøyde med å kunne bekrefte at også Ringnes og Pepsi har forlenget sin avtale med oss, og at de ønsker en langsiktighet med Frisk Asker som samarbeidspartner.

 

– TENKER LANGSIKTIG

ringnesFor det er først og fremst langsiktighet som Bjarne Reusch-Berg Frogner, Distriktssjef Salg Uteliv i Ringnes, ønsker å trekke frem når vi spør om bakgrunnen for at de nå har signert en ny avtale med klubben.

«Vi tenker langsiktig når det gjelder vårt samarbeide med Frisk Asker, og har derfor inngått en 3-års avtale med klubben. Ringnes og Pepsi ønsker å være med på reisen som klubben nå er på, og spesielt gleder vi oss til å være med når ny hall står klar om ikke mange år. Ringnes har erfaring fra andre store arenaer som Telenor Arena, DNB Arena, Lerkendal, Oslo Spektrum og så videre. Derfor ønsker vi å være med når en ny hall kommer her i Asker» bekrefter Bjarne Reusch-Berg Frogner.

 

SOLID NETTVERK

pepsiRingnes, som er Norges største bryggeri, ønsker å være tilstede lokalt, og er fornøyd med måten Frisk Asker har bygget opp et av de største sponsornettverkene i landet. Der møtes sponsorene jevnlig, både på frokostmøter og andre tilstelninger i klubbens regi, og Frogner roser klubben for innsatsen som er lagt ned her.

«Klubben har etterhvert fått et veldig bra nettverk, og vi ønsker å støtte opp om klubbens intensjon om å bygge en organisasjon som skal være klar til å drive klubben videre også etter at ny hall står klar. Det synes vi klubben ser ut til å greie på en meget god måte», fortsetter Bjarne.

«Vi har flere av våre kunder i dette nettverket, og vi vil rose klubben for den innsatsen klubben har lagt ned for å bygge dette opp til hva det er i dag. Interessante frokostmøter, kick-off og sponsor-samlinger gjør at vi føler at vi får mye igjen for å være med, og i tillegg er det jo ekstra moro hvis laget gjør det bra på isen!»

 

Bjarne Reusch-Berg Frogner, i midten på bildet, stilte opp på konkurransen i pausen mot MS.

Bjarne Reusch-Berg Frogner, i midten på bildet, stilte opp på konkurransen i pausen mot MS.

 

LOKAL IDENTITET

For selv er han en ihuga Frisk-supporter, som synes det er veldig bra at klubben satser på lokale spillere for dermed å bygge opp den lokale identiteten.

«Det er bra å se at klubben henter hjem spillere som Basse, Lystad Jacobsen og Ødegaard, og at de satser på lokale unggutter. Det tror jeg vil ha stor betydning for at klubben skal kunne lykkes i fremtiden – igjen med tanke på at ny hall vil stå klar om ikke alt for mange år», avslutter en optimistisk Bjarne Reusch-Berg Frogner.

Vi på vår side takker Ringnes og Pepsi for tilliten, og ser frem til mange gode samarbeids-år med både Ringnes og Pepsi!

Kommentarer

kommentarer

Tags:
,