29 mar RØRKOMPANIET – EN SIKKER TOTALLEVERANDØR

Fornyer kontrakten med klubben med ytterligere to år!

På Hvalstad ligger en rørleggerforretning. En forretning med en historie som strekker seg over 30 år tilbake tid.  Rørkompaniet har en stolt tradisjon som totalleverandør av våtrom, men deres kompetanse strekker seg dog utenfor dette! For hos Rørkompaniet kan du få bestilt, levert og montert både vannpumper, vannbåren varme, andre serviceoppdrag i tillegg til vanlige rørleggertjenester.

 

Tekst: Thea Amanda

 

Er du usikker på hva som er mulig på ditt bad? Eller om vannpumpe er et godt alternativ hos deg? Dra på Rørkompaniet-Comfort sitt lokale på Hvalstad og hent inspirasjon, eller så kan du åpne dine dører for serviceinnstilte, hyggelige og kunnskapsrike fagfolk. De har et bredt spekter av ansatte med ulike fagområder, både snekkere, varme- og sanitærrørleggere, flisleggere og elektrikere vil være med på sikre deg det du ønsker! Hos Rørkompaniet-Comfort står kvalitet høyt. Deres møysommelige arbeid gir deg det resultatet du ønsker.

comfort

 

Rørkompaniet har vært en trofast og lojal samarbeidspartner i en årrekke. De har vært med oss i oppturer og nedturer. Det verdsettes høyt. Det er slike sponsorer, med lokal forankring og et lokalt samfunnsengasjement som er med på å drive klubben og lokalmiljøet videre. Det er derfor en glede å meddele at Rørkompaniet har fornyet samarbeidet med ytterligere to år. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Rørkompaniet og håper at neste sesong vil by på like store sportslige prestasjoner som inneværende sesong har.

Rørkompaniet-Comfort og Frisk Asker håper på å se nettopp deg i Askerhallen, når nok en finalekamp går av stabelen.

Kommentarer

kommentarer

Tags: