04 apr SEIER I FINALE TO!

ASKERHALLEN: Etter en tøff batalje i DNB Arena på lørdag, slo gutta tilbake i kveld og vant 4-2 over Stavanger Oilers foran en fullsatt Askerhall. Med Nicklas Dahlberg ute med skade, var det Kenneth Helgesson som gjorde en manns jobb som vår sisteskanse – og med sin matchavgjørende redning kan han ta en stor del av æren for at det ble seier i kveld.

Som på lørdag tok vi ledelsen 2-0 ganske tidlig i kampen etter scoringer av Anders Bastiansen på styring fra Oskar Nilsson, og deretter økte Jonas Berglund til 2-0 etter utsøkt pass fra Torstein Nordrum. Jonas kunne blitt to-måls scorer i kveld, men det ble helt riktig annulert etter at Tommy Kristiansens mål ikke ble oppfattet fra dommernes side. Oilers scoret nok en gang, og det sto 2-2 etter første periode.

Vinny Saponari ble vår bestemann i kveld.

Vinny Saponari ble vår bestemann i kveld.

I andre periode var det prikkskyting fra Vinny Saponari som ble periodens eneste mål, i en periode hvor utvisningene florerte og hvor gjestene fra vest pådro seg hele 32 minutter.

Ryan Hayes scoret 4-2 målet.

Ryan Hayes scoret 4-2 målet.

Også i tredje periode kom det kun ett mål, men det var mange sjanser som ble reddet av to gode keepere. Men da gjestene fra Stavanger skulle sette inn sluttspurten så det heller ut til at tenningsnivået ble for høyt. De pådrar seg fem nye 2-minuttere, mens vi kun ble tildelt en. Vi kom til mange gode sjanser i Power Play, og til slutt fant Ryan Hayes veien forbi Holm i Oilers-målet, og fastsatte resultatet til 4-2. Skuddstatistikken vant vi 31-26. Det ble litt gruff mellom lagene etter at sluttsignalet hadde gått, og mye tyder på at det blir temperatur også i de kommende finalekampene!

Det ble litt gruff etter kampslutt.

Det ble litt gruff etter kampslutt.

Dermed står det 1-1 i kamper, og ny match i DNB Arena onsdag kveld.

Finaleserien lever så absolutt!

Kommentarer

kommentarer