05 sep SEIER I GENERALPRØVEN

I den siste treningskampen før sesongen tar til, ble det seier til gutta i Sparta Amfi i kveld. Og det var spesielt rekka med den nyutnevnte lagkapteinen, Anders Bastiansen, som sammen med Endre Medby og TJ gjorde seg bemerket i scoringsprotokollen ettersom de sto bak alle tre målene våre. For det endte med 3-1 seier til våre helter, og en sterk generalprøve før lørdagens tur til Stavanger.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Jon A. Johansen

Det tok 8.45 av første periode før TJ satte inn 0-1 etter pass fra Basse og Medby. Stillingen holdt seg ut perioden, og skuddstatistikken viste 8-7 til hjemmelaget. I andre periode var det Sparta som scoret periodens eneste mål, ved ny-signeringen, amerikaneren Kyle Osterberg, mens skuddstatistikken viste 11-6 i vår favør. I siste periode var det vi som førte kampen, og det var rettferdig ut fra sjanser og muligheter da Anders Bastiansen først satte inn 1-2 etter pass fra Geheb og Nilsson, og deretter økte til 1-3 etter pass fra TJ og Garry Nunn. Skuddstatistikk 10-8, og totalt 24-26.

Foto: Jon Anders Johansen

TJ scoret 1-0 målet Foto: Jon Anders Johansen

 

– GODKJENT, TROSS DÅRLIG MIDTPERIODE

Etter kampslutt var det en relativt fornøyd Sune Bergman vi slo av en prat med. Men det var en del ting å sette fingeren på, og spesielt midtperioden var Sune mindre fornøyd med.

– Etter en god første periode ble vi trykket tilbake i andre periode, og vi pådro oss mange utvisninger som en følge av det, fastslår Sune.

– Men i tredje periode kom vi sterkere tilbake, og alt i alt var det en godkjent kamp.

Det er mange som er spente på hvordan de nye transatlanterne har gjort det.

– De gjorde det også bra i dag, men vi vet av erfaring at det tar tid. De må kjenne seg trygg og hjemme i laget, og i tillegg er det en ny erfaring med større bane for de fleste av dem. Så det tar nok litt tid, men så langt ser det bra ut, sier Sune.

 

Anders Bastiansen ble to-måls scorer i kveld. Foto: Jon Anders Johansen

Anders Bastiansen ble to-måls scorer i kveld.
Foto: Jon Anders Johansen

 

– TRYGT MED TO KEEPERE

Foto: Jon Anders Johansen

Foto: Jon Anders Johansen

En som får mer enn godkjent av sjefen i dag, er vår nye keeper, Ole Morten Furseth (bildet til høyre), som voktet buret i kveldens kamp.

– Furseth var veldig bra i mål i dag, skryter Sune, og fortsetter;

– Det er trygt å ha to gode keepere som kan spille!

I tillegg til Ole Morten trekker også Sune frem Max Krogdahl, unggutten som har kommet inn for Henrik Ødegaard som ser ut til å være ute i 4-6 uker etter bruddet han pådro seg i foten i Sverige.

– Ja, Max synes jeg gjør en veldig bra kamp i dag – det kan du godt skrive, avslutter Sune, som ser frem til å komme i gang med ordentlige seriekamper. Og lørdag braker det løs i DNB Arena mot fjorårets dobbeltmester Stavanger Oilers!

 

ÅRETS KAPTEINER

På mandagens spillermøte ble det avholdt valg av årets kapteiner, og ny kaptein ble som sagt Anders Bastiansen. Som assisterende kapteiner får Basse med seg Petter Kristiansen og Henrik Ødegaard. Det er med andre ord en erfaren trio som skal lede laget fra isen i år!

 

Flere bilder fra fotograf Jon Anders Johansen finnes her.

Kommentarer

kommentarer