Det ble en god start på sesongen for gutta i serieåpningen mot Stavanger Oilers i selveste DNB Arena.

WALL ÅPNET KONTO

Alex Wall

Alex Wall

Soares ga hjemmelaget ledelsen, men det tok ikke lang tid før Alex Wall assistert av Oskar Nilsson utlignet til 1-1. Resultatet sto seg til første pause, men bare 2.22 inn i 2. periode var det en annen ny-signering, Mario Lamoreux, som ga oss ledelsen. Garry Nunn og Nick Pageau assisterte.

Tony Romano utlignet for vertene bare minutter senere, og begge lagene kjempet seg frem til gode sjanser.

IMG_4874

I siste periode ble det ett mål, og heldigvis for oss var det vår Endre Medby som overlistet Oilers-keeperen. Ny assist på Garry Nunn, og Mario Lamoreux.

Dermed kunne laget juble for nok en seier i DNB Arena sammen med flere fremmøtte Frisk-supportere!

Vår bestemann ble Nick Pageau, mens hjemmelagets bestemannspris gikk til Soares.

Høydepunktene fra kampen kan sees her. (TV2)