09 okt SEIER I TOPPOPPGJØRET

Etter at vi har tapt tre tidligere oppgjør i sudden eller på straffer hittil denne sesongen, var det deilig endelig å dra hjem med to poeng fra et tett oppgjør i Stjernehallen.

 

“Det var deilig å ta to poeng i kveld”, var reaksjonen fra Marius Bjerke etter kampslutt.

“Det ble jevnt i dag, og vi hadde mange gode sjanser som kunne ført til at vi hadde tatt alle tre poengene. Men vi er veldig fornøyd med å ta to poeng i dag.”

 

MÅLLØS FØRSTE PERIODE

Hjemmelaget vant den offisielle skuddstatistikken 13-9 i første periode, og det tok nesten 19 minutter før dommer-kvartetten fant en forseelse. Da måtte Christian Kåsastul ut i to minutter for slashing, men i kveld spilte gutta solid i undertall. Vi startet andre periode i undertall, men bare minuttet ut i periode fikk også Stjernen en spiller utvist. De var fulltallige igjen da nummer 55, Mikalsen, fant åpningen bak Nicklas Dahlberg. Kåsastul pådrar seg nok en utvisning, men igjen greier gutta å ri av undertallsspill uten mål i mot. Med 3.30 igjen av perioden er det Stjernens Philip Rondahl som må sette seg i to minutter, og med et deilig slagskudd kunne vår egen Nicolay Andresen utligne etter assist fra Anders Bastiansen. Dermed var lagene like langt etter to perioder.

 

Endre Medby setter inn 2-1 og jubler her sammen med Christian Kåsastul

Endre Medby setter inn 2-1 og jubler her sammen med Christian Kåsastul

 

MEDBY: -FORNØYD I DAG

En som var god i kveld var nykommer Endre Medby. Så langt har han scoret fire mål, og i kveld var det klart for nummer fem. Assistert av rekkekamerat Jonas Berglund kunne Endre sette inn 2-1 målet 4.08 inn i tredje periode. Men i tredje periode var pipeblåserne ikke på vår side, og sendte tre av våre spillere ut i fryseboksen. Til slutt måtte også vår bestemann i kveld, Nicklas Dahlberg, kapitulere. Med 2-2 på tavla ebbet tredje periode ut, og lagene kunne gjøre seg klare for sudden.

I sudden var det hjemmelaget som pådro seg en utvisning, og 2.20 ut i sudden kunne vår beste poengplukker, Anders Bastiansen, prikke pucken i mål bak en ellers god Tommy Johansen. Dermed kunne gutta juble for to viktige bortepoeng, og Endre Medby kunne si seg fornøyd både med poengene og egen innsats.

 

“Det satt bra i dag. Forsåvidt greit mot Lillehammer, men mer fornøyd i dag. Synd vi gir dem overtime, men godt fornøyd med at vi tar med to poeng idag. Vi har vel  tapt alle som har gått til sudden eller straffer så langt, så godt med to poeng”, sier en fornøyd Endre Medby.

 

Bastiansen spilte igjen en solid kamp, og noterte seg for scoring og en assist.

Bastiansen spilte igjen en solid kamp, og noterte seg for scoring og en assist.

 

Anders og Jonas feirer scoringen i sudden.

Anders og Jonas feirer scoringen i sudden.

 

Høydepunktene fra kampen kan sees her (TV2 Sumo).

Flere bilder fra oppgjøret kan sees her.

 

 

STAVANGER NESTE

Torsdag er det klart for nok et toppoppgjør. Da setter gutta seg på flyet til Stavanger for å se om de kan gjøre om igjen det de gjorde i fjor, nemlig å ta med alle tre poengene hjem.

Kommentarer

kommentarer

Tags: