27 aug NY SEIER I ICA OXEN CUP

I den andre kampen i ICA Oxen Cup i Sverige ble det nok en seier til Frisk Asker i ettermiddag. Hjemmelaget Mariestad Bois ga oss bra motstand, men til slutt ble det solide 5-2 seier med scoring i åpen kasse i sluttminuttet.

IMG_7498

Foto: Anna Engström

 

Første periode var jevn, og det var vertene Mariestad som åpnet målkontoen med scoring av Eddie Davidsson i Power Play. Men med bare drøye minuttet igjen av perioden var Mikkel Christiansen frempå og trykket inn utligningsmålet som førte til at lagene kunne gå til første pause på stillingen 1-1. Assist på scoringen var ved Basse og Lamoureux.

I andre periode pådrar hjemmelaget seg en 2+10 minutters utvisning, og det utnytter vi til vår fordel. Vi legger press på Mariestad, og Garry Nunn setter inn 2-1 assistert av Lamoureux og Carho Hansen. Etter drøyt halvspilt midtperiode setter Viktor Granholm inn 3-1 assistert av Henriksen og Nilsson, og lagene går til pause med ledelse 3-1 til Frisk.

Foto: Anna Engström

Foto: Anna Engström

 

I siste periode reduserte hjemmelaget nok en gang i Power Play gjennom en fin prestasjon av Oskar Olsson. Men Petter Kristiansen øker ledelsen til 4-2 assistert av Lystad Jacobsen og Nilsson, og med scoring i åpent mål kunne Mario fastslå sluttresultatet til 5-2 med bare sekunder igjen av kampen. Dermed er vi ubeseiret i turneringen, i motsetning til i fjor hvor vi tapte alle kampene.

 

IMG_7503

Foto: Anna Engström

 

Nå gjenstår Skövde som vi møter søndag klokken 12.00.

 

Kommentarer

kommentarer